Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

22 november is Nationale Werkbezoekdag 2017

De economie groeit en de werkloosheid daalt. Toch zijn er nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan de slag komen. Veel werkzoekenden willen ontdekken welke branche of sector passend voor hen is. DeBroekriem organiseert daarom een Nationale Werkbezoekdag waarop werkzoekenden op een positieve manier contacten leggen met professionals die werkzaam zijn in de branche waar ze interesse hebben. Dankzij een werkbezoek krijgen ze inzicht in wat er bij desbetreffende bedrijf of publieke instellingen gebeurd. De bedrijven kunnen zich op haar beurt presenteren aan de buitenwereld.

Kijk op www.werkbezoekdag.nl voor meer informatie over de Nationale Werkbezoekdag op 22 november 2017.

Carerix steunt stichting DeBroekriem

DeBroekriem heeft de ambitie om werkzoekenden te inspireren en in beweging te zetten. Dit doen ze via een activiteitenplatform dat ontmoetingen tussen collega baanzoekers faciliteert. Daarbij geloven we in de kracht van een positieve mindset en de meerwaarde van actief netwerken. Met inspirerende meet-ups en workshops vergroot DeBroekriem het netwerk en de sollicitatievaardigheden van hoger opgeleide starters en in-between-job’ers.

Stichting DeBroekriem is begin 2013 opgericht door drie twintigers die samen gingen solliciteren. In rap tempo is de stichting uitgegroeid tot een landelijk netwerk, met een fulltime kernteam, bestuur en raad van advies. Dit jaar is de stichting door het ministerie én door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) uitgeroepen tot beste vrijwilligersorganisatie van Nederland!

Lees meer nieuws