Alwin Baaij

Carerix Academy

Volg een van onze trainingen om je kennis bij te houden, volg een webinar om je te laten inspireren of sluit als Carerix klant aan tijdens onze maandelijkse classrooms!

Gebruikerstraining

Tijdens de gebruikerstraining leer je alle basis-functionaliteiten van het systeem. De training is bedoeld voor de onervaren/nieuwe Carerix gebruikers, waar je binnen één dag (fysiek of online) de belangrijkste functionaliteiten leert. Ben je al ervaren en wil je meer de diepte in? Schrijf je dan in voor onze beheerderstraining.

Naar Gebruikerstraining overGebruikerstraining overGebruikerstraining

Beheerderstraining

In de Carerix beheerderstraining leer je om zelfstandig bedrijfsprocessen in Carerix aan te passen naar je eigen wensen en unieke situatie. Je leert aan de hand van 'best practices' de mogelijkheden van Carerix kennen, waardoor je als (beginnend) beheerder je eigen systeem zo optimaal mogelijk kunt inrichten. Loop je ergens tegenaan in je eigen werkproces? Dan kun je direct je vragen stellen. Deze training is bedoeld voor (aanstaande) beheerders van Carerix.

Naar Beheerderstraining overBeheerderstraining overBeheerderstraining

Webinars

Ben je op zoek naar inspiratie of wil je tips & tricks ter verbetering van jouw recruitmentproces? Volg dan een van onze gratis webinars. Kom meer te weten over de trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment en ontdek hoe jij dit kan inzetten om je dagelijkse werkzaamheden te verbeteren.

Naar Webinars overWebinars overWebinars

Classrooms

De Carerix Classrooms zijn onderdeel van onze Academy en alleen te volgen voor onze klanten. In tegenstelling tot een webinar zijn onze Classrooms interactief en krijgt iedereen de kans om vragen te stellen aan een van onze business consultants. In nog geen uur tijd nemen we je mee in een specifiek onderdeel van jouw applicatie. Zo kan je het systeem optimaal blijven gebruiken!

Naar Classrooms overClassrooms overClassrooms

Schrijf je nu in voor een training

Gebruikerstraining

Online training Fysieke training

Beheerderstraining

Online training Fysieke training

Heb je nog een vraag over de trainingsmogelijkheiden?
Stel hem aan ons via academy@carerix.com

Looking for Training in English?

Our Academy Team provides English training for Users and Administrators, contact our team to schedule a training.

 

(Would you like to switch to our English website?)