Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Beheerderstraining Effectief uw eigen systeem inrichten

De Carerix beheerderstrainingen leren jou om zelfstandig je eigen unieke bedrijfsprocessen in Carerix te integreren en aan te passen. Na de training ontvang je een certificaat en kun je direct zelf aan de slag.

Beheerderstrainingen Carerix

Introductie Carerix Beheer

Als beheerder is het belangrijk dat je Carerix effectief kunt inrichten op basis van jouw unieke werkprocessen. Tijdens de training ga je dan ook direct aan de slag in jouw eigen werkomgeving. Loop je ergens tegenaan dan kun je direct vragen stellen. Aan het einde van de training heb je genoeg handvatten en ideeën om het systeem verder te optimaliseren.

Let op: Deze training is bedoeld voor iedere onervaren beheerder van Carerix. Wij adviseren eerst de training Introductie Carerix Gebruik te volgen.

Optimaal Beheer Carerix

Tijdens deze training wordt er een verdiepingsslag gemaakt in het beheren van Carerix. Functionaliteit die tijdens de training Introductie Carerix Beheer niet zijn behandeld, worden nu getraind. Voorafgaand aan de training kun je zelf vragen insturen die tijdens de training worden behandeld.