Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Business Continuity Webinars Kwetsbare tijden doorstaan we samen

Business Continuity Webinars

Thought leadership staat hoog in het vaandel van Carerix. Daarom delen we graag onze kennis en expertise om continuïteit, kwaliteit en ontwikkeling tijdens deze periode mogelijk te maken.

We bevinden ons momenteel in een bijzondere situatie en dat vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Kwaliteit van data en effectiviteit van processen zijn altijd belangrijk, maar bij sturen op afstand nog veel meer.

Het is niet de sterkste van de soort die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene met het grootste aanpassingsvermogen bij veranderingen – Darwin

Bij fysieke afstand tussen jou en je collega’s komen dagelijks verschillende vragen naar voren. ‘Hoe houd ik overzicht?’ ‘Hoe zie ik wat mijn collega’s doen?’ ‘Hoe presteren wij ten opzichte van ons budget?’ En: ‘Zijn we bezig met de juiste dingen?’ Dit soort vragen zijn lastig te beantwoorden. Middels een vierdelige webinarserie helpt Carerix jou de continuïteit en kwaliteit van jouw werkprocessen te waarborgen.

Overzicht

Kies een geschikte Business Continuity Webinar en meld je aan
Remote werken vanuit Carerix

‘You can’t stop the waves but you can learn how to surf’ – Hoe kan ik optimaal remote werken vanuit Carerix? Thuiswerken, hoe doe je dat als recruitment team? Eerder deelden we een aantal tips met je over het werken vanuit huis als recruitmentteam. (‘Werk zo veel mogelijk thuis’, maar hoe doe je dat als recruitment team?)
In dit webinar nemen we je mee in een praktische sessie rondom thuiswerken als team in Carerix.

7 april – 10:00 14 april – 19:30

‘Get ready to be ready!’ – Hoe kan ik mijn huidige omgeving klaarstomen voor de piek na Corona?
In deze sessie bespreken we hoe je je kunt aanpassen aan de komende situatie door middel van jouw Carerix configuratie. Denk hierbij aan het opschonen van de data in Carerix. Aan de hand van de het recruitment proces worden tools benoemt welke de datakwaliteit positief beïnvloeden. Interessant voor gebruikers én beheerders van het systeem.

7 april – 19:30 14 april – 10:00

Grip on numbers

‘Build your own Carerix e-mail templates’ – Hoe kan ik zelf e-mail templates in Carerix aanmaken en wijzigen? (alleen voor Carerix beheerders) Nog meer dan anders is persoonlijk contact binnen recruitment belangrijk. In deze sessie nemen we je stap voor stap mee in het opstellen van één op één en bulk e-mailtemplates met zoveel mogelijk behoud van het persoonlijke karakter.

9 april – 10:00 16 april – 19:30

Grip on numbers

‘Grip on numbers’ – Hoe kan ik slimmer meten, forecasten en sturen, zodat ik continue de juiste keuzes voor mijn organisatie maak? Hoe borg je de kwaliteit van kandidaat dossiers op afstand? Hoe anticipeer ik op langere doorlooptijden? Welke activiteiten vinden er plaats in Carerix? En wat is de verwachte omzet in de komende periode? We laten je in dit webinar een aantal praktische rapporten en dashboards zien waar je direct mee aan de slag kunt.

9 april – 19:30 16 april – 10:00

Vraag jouw persoonlijke Quick Scan aan

Indien specifiek overleg wenselijk is op basis van jouw huidige situatie en inrichting, dan is dit uiteraard mogelijk. Samen met jou wil Carerix de komende tijd zo efficiënt mogelijk benutten door processen te optimaliseren en je processen in Carerix future-proof te maken, zodat je zorgeloos de piek kunt opvangen welke ongetwijfeld volgt na deze corona periode.