Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Gebruikerstraining Leer binnen één dag alle basisfunctionaliteiten

Goed opgeleid zijn betekent dat je maximaal rendement uit je Carerix systeem haalt. Door het volgen van de Carerix Gebruikerstrainingen ben je op de hoogte van alle features en mogelijkheden. Aan het einde van de trainingsdagen ontvang je een certificaat.

Gebruikerstrainingen Carerix

Introductie Gebruik Carerix

Tijdens de training Introductie Carerix Gebruik leer je binnen één dag de basisfunctionaliteiten van Carerix onder de knie te krijgen en al je commerciële en recruitment activiteiten met één systeem te organiseren en uit te voeren. Verder zal er geoefend worden met praktijkcasussen zodat je direct aan de slag kunt. De trainingsdag wordt afgesloten met een eindcasus.

Let op: Deze training is bedoeld voor Key-users en onervaren gebruikers die gebruik maken van de Corporate, Recruitment of Staffing editie van Carerix.

Optimaal Gebruik Carerix

Het is onuitvoerbaar de vele mogelijkheden van Carerix tijdens de introductie training onder de knie te krijgen. De training Optimaal Gebruik met Carerix voor de gebruiker en beheerder leert je specialist te worden in het werken met Carerix zodat je nog beter je relaties aan je kunt binden. Tijdens deze training wordt er een verdiepingsslag gemaakt in het werken met Carerix. Functionaliteiten die tijdens de Introductie Training niet zijn behandeld, worden nu getraind. Er wordt veel geoefend met praktijkcasussen en je kunt voorafgaand aan de training zelf vragen insturen.