• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

Applicant Tracking System

Een Applicant Tracking System (afkorting: ATS) is een softwareoplossing waarmee een bedrijf bijna het volledige werving- en selectieproces kan automatiseren. Een ATS-systeem wordt ook wel een kandidaat volgsysteem genoemd. Carerix is sinds 2003 leverancier van ATS- en CRM -systemen voor personeelsintermediairs, die worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Intussen maken meer dan 1050 klanten en 17.500 gebruikers verspreid over 19 landen, dagelijks gebruik van onze systemen.

Vraag demo aan

Hoe werkt een Applicant Tracking System?

De ATS-software waarmee sollicitanten kunnen worden geselecteerd, maakt gebruik van trefwoorden om te bepalen of een bepaald cv correspondeert met de openstaande vacature. De werking van een Applicant Tracking System lijkt dus sterk op die van zoekmachines op internet. Sinds onze oprichting in 2003 werkt Carerix samen met diverse partners om optimaal in te kunnen spelen op de behoeftes van onze klanten, zodat zij hun succes op de arbeidsmarkt kunnen maximaliseren.

Diverse pakketten

Wij bieden je een oplossing die aansluit op jouw specifieke bedrijfswensen en situatie. In ons aanbod vind je diverse soorten pakketten zoals een Detachering editie of Werving en selectie editie en een zeer complete Corporate editie.

Wanneer gebruik maken van een ATS?

Een Applicant Tracking System is erg handig bij omvangrijke selectieprocedures, waarbij veel reacties binnenkomen op de vacature. Het ATS maakt  een voorselectie van een aantal personen op basis van de trefwoorden die in cv’s voorkomen. Zo hoef je niet eindeloos cv’s door te nemen. Dit scheelt veel tijd in de hele procedure!

Vraag vrijblijvend een demo aan

Onze adviseurs vertellen je graag meer over de voordelen dat een Applicant Tracking System te bieden heeft. Bel ons op nummer +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie (of online) een demo van onze systemen te krijgen. Vraag naar onze mogelijkheden!

Met integraties het onderscheid maken

Wil je je onderscheiden van andere recruitmentbureaus.  Wij hebben een zeer uiteenlopend aanbod aan integraties waarmee je jouw recruitmentactiviteiten verder kunt optimaliseren en uitbreiden. Heb je vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)85 743 04 50.

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen