• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

ATS recruitment

Zoek je een goed ATS voor het optimaliseren van de processen binnen jouw recruitmentbureau? Carerix biedt hiervoor meerdere geschikte softwarepakketten. Onze slimme toepassingen zorgen voor betere inzichten in profielen van talenten voor recruiters, intercedenten en detacheerders. Op deze manier heb je de beste kandidaten sneller gevonden.

Vraag demo aan

ATS voor een beter recruitment

Het gebruik van een ATS heeft in principe twee doelstellingen binnen het recruitment:

  • Het wervingsproces optimaliseren en de kwaliteit van de sollicitanten verbeteren
  • De sollicitatie ervaring zo effectief en prettig mogelijk maken

Carerix is een modern platform om het gehele proces van Werving & Selectie, uitzenden en Detachering te ondersteunen. Voor iedereen die actief is op het gebied van recruitment, hebben wij een geschikt ATS. Wil je vanuit één systeem kunnen werven, selecteren en plaatsen en daarmee je werkzaamheden vlotter en effectiever laten verlopen? Kies dan voor de Werving en Selectie editie. Daarnaast zijn er ook nog een Corporate editie en Detachering editie beschikbaar. Je kunt dus kiezen voor de editie die het allerbest bij jouw bedrijfssituatie past.

Kies de beste oplossing voor jouw organisatie

Onze software sluit aan op jouw situatie en bedrijfswensen. Groeit je organisatie? Het systeem groeit dan uiteraard mee.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je ook graag een goed, veilig en intuïtief ATS om de processen binnen je organisatie te optimaliseren? Onze adviseurs vertellen je er graag meer over. Bel ons op +31(0)85 743 04 50. Of vraag naar de mogelijkheden voor een demo op locatie.

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen