Bo Stevens
  • Benieuwd hoe Carerix jouw organisatie kan helpen?

ATS Software

Benieuwd hoe Carerix jouw organisatie kan helpen?

Vraag een demo aan

Voor ieder type bedrijf een passende oplossing

Carerix Recruitmentsoftware sluit aan op jouw situatie en bedrijfswensen.
Groeit jouw organisatie? Carerix groeit met je mee.

Werving & Selectie

Bij het aantrekken van kandidaten voor jouw opdrachten gebruik je diverse wervingstechnieken. Je zet wervingscampagnes op, je benut jouw opgebouwde database en LinkedIn netwerk en je bent actief bezig met sourcing van kandidaten voor jouw opdrachten. Met Carerix stroomlijn je al deze processen in 1 systeem met een duidelijk overzicht van alle lopende procedures.

Lees meer overWerving & Selectie overWerving & Selectie

Detachering

Met onze oplossing voor detachering gaat jouw proces verder dan de plaatsing. Naast onze functionaliteiten voor werving & selectie kun je uitbreiden met contractbeheer, documentenbeheer, urenregistratie en facturatie. Gekoppeld aan jouw verloning- of boekhoudprogramma om het volledige proces te ondersteunen.

Lees meer overDetachering overDetachering

Uitzenden

Zet wervingscampagnes op en volg sollicitaties snel op. Maak actief gebruik van jouw eigen database met geavanceerde zoektechnologie en leadgeneratie vanuit één omgeving. Organiseer jouw talentpools en contactmomenten met onze CRM-functionaliteiten en automatiseer waar gewenst. Hoge volumes in weinig tijd met specifieke processen? Stroomlijn het uitzendproces door Carerix als frontoffice te integreren met je backoffice-, verloning- of facturatie software.

Lees meer overUitzenden overUitzenden

Corporate

Met de Corporate Recruitment Suite haal jij de complete ondersteuning binnen voor jou en je team, volledig aanpasbaar naar jouw werkproces. Schakel eenvoudig tussen kandidaten, hiring managers en leveranciers via mail, WhatsApp en portalen en alles volledig geïntegreerd. Je koppelt jouw HR-systeem voor onboarding en met onze dashboards en rapportages heb je inzicht in doorlooptijden om processen te kunnen verbeteren.

Lees meer overCorporate overCorporate

Testimonials

Als specialist op gebied van technisch personeel hadden wij al veel ervaring met verschillende CRM systemen. Carerix is voor ons een perfecte partij omdat het systeem eenvoudig zelf is aan te passen en in te richten naar onze wensen.

Mochten wij er niet zelf uitkomen dan krijgen wij direct hulp van de professionals van Carerix. Wij vinden Carerix een uitstekende partij en zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Door de inzet van Carerix zijn onze consultants, recruiters en de ondersteuning in staat om zich volledig te richten op hun core business: het verbinden van vraag en aanbod. Wij ervaren Carerix als een prettige en professionele partij om mee samen te werken

Kwaliteit, efficiëntie en gemak is wat Carerix ons nu al oplevert. Het pakket blijft ons verassen met handige tools en inzichten die ook nog eens naar onze eigen wensen kunnen worden uitgebreid. Een absolute must have!

Voor, tijdens en na de soepele migratie staat het team van Carerix altijd klaar en komen ze snel met een antwoord, uitleg of oplossing. Met de vele mogelijkheden die het pakket biedt is dit voor Dinel een waardevolle aanwinst waar we zeker de vruchten van plukken.

Door de implementatie van Carerix in combinatie met de bijbehorende werkenbij pagina’s zijn wij in staat ons werving & selectie proces binnen de hele groep te structureren. Goede kandidaten gaan niet meer verloren, de processen binnen de verschillende BV’s zijn vereenvoudigd en het systeem is AVG proof. Door de zeer professionele begeleiding van een van de business consultants en de flexibiliteit van het systeem was de implementatie, ondanks het werken vanuit een thuiswerk situatie, snel en efficiënt gerealiseerd binnen de gestelde deadlines.