Applicant Tracking System (ATS)

Benieuwd hoe Carerix jouw organisatie kan helpen?

Vraag een demo aan

Kies de oplossing die bij je past

Carerix ATS sluit aan op jouw situatie en bedrijfswensen.
Groeit je organisatie? Carerix groeit met je mee.

Corporate

Met de Corporate Recruitment Suite haal jij de complete ondersteuning binnen voor jou en je team, volledig aanpasbaar naar jouw werkproces. Schakel eenvoudig tussen kandidaten, hiring managers en leveranciers via mail, WhatsApp en portalen en alles volledig geïntegreerd. Je koppelt jouw HR-systeem voor onboarding en met onze dashboards en rapportages heb je inzicht in doorlooptijden om processen te kunnen verbeteren.

Lees meer overCorporate overCorporate

Detachering

Met onze oplossing voor detachering gaat jouw proces verder dan de plaatsing. Naast onze functionaliteiten voor werving & selectie kun je uitbreiden met contractbeheer, documentenbeheer, urenregistratie en facturatie. Gekoppeld aan jouw verloning- of boekhoudprogramma om het volledige proces te ondersteunen.

Lees meer overDetachering overDetachering

Werving & Selectie

Bij het aantrekken van kandidaten voor jouw opdrachten gebruik je diverse wervingstechnieken. Je zet wervingscampagnes op, je benut jouw opgebouwde database en LinkedIn netwerk en je bent actief bezig met sourcing van kandidaten voor jouw opdrachten. Met Carerix stroomlijn je al deze processen in 1 systeem met een duidelijk overzicht van alle lopende procedures.

Lees meer overWerving & Selectie overWerving & Selectie

Tips voor het kiezen van een recruitmentsysteem »

Een goed ATS of recruitmentsysteem is een waardevol middel voor je organisatie en maakt het werk van een recruiter een stuk sneller en effectiever. Een goed systeem voldoet uiteraard aan jouw behoeften, maar er zijn een aantal punten echt belangrijk bij het kiezen van een recruitmentsysteem. Twijfel je nog over je keuze? In dit whitepaper geven we je een aantal tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een recruitmentsysteem of ATS.

Download de Whitepaper »

  • Intuïtieve interface, aanpasbaar naar jouw processen
  • Uitgebreid aanbod state-of-the-art partner integraties

SaaS recruitment software ontzorgt jouw organisatie

Met een SaaS-model maakt jouw bedrijf gebruik van de software, maar heb je geen zorgen over het onderhoud ervan. Zo worden updates en bug fixes automatisch door ons uitgevoerd. Ook bieden wij je een complete helpdesk aan. Carerix is al sinds 2003 leverancier van recruitment software voor personeelsintermediairs, die wordt gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Intussen maken meer dan 850 klanten en 15.000 gebruikers verspreid over 17 landen, dagelijks gebruik van onze systemen.

Recruitment software die is aangepast aan jouw specifieke behoeftes

Recruitmentbureaus zijn niet allemaal hetzelfde en dat snappen wij maar al te goed. Daarom hebben wij diverse edities van onze online software oplossingen ontwikkeld, zodat wij voor iedere specifieke bedrijfssituatie of -wens van een uitzendbureau passende software kunnen bieden. Is jouw onderneming een startende recruitmentorganisatie? Dan is onze Starters editie zeer geschikt. Wil je vanuit één systeem kunnen werven, selecteren en plaatsen en daarmee jouw werkzaamheden vlotter en effectiever laten verlopen? Kies dan voor de Werving en Selectie editie. Daarnaast zijn er ook nog een Corporate editie en Detachering editie beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over de SaaS recruitment software die Carerix aanbiedt? Neem dan contact op met onze adviseurs op het nummer +31(0)85 743 04 50. Wij beantwoorden jouw vragen graag en geven je desgewenst een uitgebreid en degelijk advies. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen. Vraag naar onze mogelijkheden!

Fallback image

Testimonials

Als specialist op gebied van technisch personeel hadden wij al veel ervaring met verschillende CRM systemen. Carerix is voor ons een perfecte partij omdat het systeem eenvoudig zelf is aan te passen en in te richten naar onze wensen.

Mochten wij er niet zelf uitkomen dan krijgen wij direct hulp van de professionals van Carerix. Wij vinden Carerix een uitstekende partij en zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Door de inzet van Carerix zijn onze consultants, recruiters en de ondersteuning in staat om zich volledig te richten op hun core business: het verbinden van vraag en aanbod. Wij ervaren Carerix als een prettige en professionele partij om mee samen te werken

Kwaliteit, efficiëntie en gemak is wat Carerix ons nu al oplevert. Het pakket blijft ons verassen met handige tools en inzichten die ook nog eens naar onze eigen wensen kunnen worden uitgebreid. Een absolute must have!

Voor, tijdens en na de soepele migratie staat het team van Carerix altijd klaar en komen ze snel met een antwoord, uitleg of oplossing. Met de vele mogelijkheden die het pakket biedt is dit voor Dinel een waardevolle aanwinst waar we zeker de vruchten van plukken.

Door de implementatie van Carerix in combinatie met de bijbehorende werkenbij pagina’s zijn wij in staat ons werving & selectie proces binnen de hele groep te structureren. Goede kandidaten gaan niet meer verloren, de processen binnen de verschillende BV’s zijn vereenvoudigd en het systeem is AVG proof. Door de zeer professionele begeleiding van een van de business consultants en de flexibiliteit van het systeem was de implementatie, ondanks het werken vanuit een thuiswerk situatie, snel en efficiënt gerealiseerd binnen de gestelde deadlines.

Het systeem van Carerix is gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en kan zo ingericht worden dat het aansluit bij de processen die recruiters van Essent inzetten om talent uit de markt te halen. Daarnaast is de koppeling met onze Werken-bij site zeer stabiel

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.

Vraag een demo aan