Carerix Automations

Datakwaliteit, efficiëntie, lead optimalisatie met Carerix Automations
We zoeken allemaal naar oplossingen die herhalende, handmatige en tijdrovende taken van ons kunnen overnemen. Carerix Automations biedt geautomatiseerde oplossingen, waardoor je meer tijd overhoudt voor het bouwen aan je organisatie, het onderhouden van waardevolle relaties en een goede werkbalans voor je eigen medewerkers. We hebben nieuwe oplossingen gebouwd waarmee je grip krijgt op je matches, vacatures, datakwaliteit en leads. Bekijk hieronder alle oplossingen.

Drie Automations oplossingen voor de recruiter

Recruitment Automations

Match Cleanup tool

De ‘Match Cleanup Tool’ zorgt ervoor dat je door de status van je vacature te veranderen (bijvoorbeeld, in de status ‘ingevuld’), alle matches die nog niet zijn afgerond automatisch op een eindfase worden gezet. Samen met een Business Consultant bepaal je welke vacature status zorgt voor het afsluiten van de match. Wat jij doet met die match eindfase? Dat mag je uiteraard zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld een automatische afwijsmail of WhatsApp sturen naar de kandidaat.

Publication Cleanup Tool & Refresh Tool

Op basis van de periode die jij instelt in het publicatiemedium bepaal je de doorlooptijd van je publicaties. Deze krijgen automatisch een nieuwe startdatum en komen weer bovenaan je website terecht. Wil je hem elke week verversen, 1 keer in de twee weken of 1 keer per maand? Dat bepaal je helemaal zelf. Zo zorg je ervoor dat jouw publicaties opgeruimd en up to date zijn.

Marketing Automations

Social Campaign Parser

Zet jij social media campagnes in of maak je gebruik van een marketing automation tool? De ‘(Social) Campaign Parser’ maakt het nu mogelijk om de leads die gegenereerd worden via bovenstaande tools direct in Carerix te parsen.
Je kunt ervoor kiezen om de leads direct om te zetten naar kandidaten in Carerix of ze direct te matchen aan een vacature.

Sharpspring Connector

Koppel jouw Carerix systeem aan Sharpspring en importeer leads via de  marketingcampagnes direct naar Carerix.
Wissel gegevens van kandidaten uit tussen Carerix en Sharpspring

Process Automations:

Het Intakeformulier

Om een intake met kandidaat of klant zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen hebben we ‘Het Intakeformulier’ ontwikkeld. Dit formulier bundelt velden van verschillende tabs of panelen en geeft op 1 tabblad alle informatie weer die belangrijk is tijdens en na het gesprek.
Het intakeformulier kan gebruikt worden op alle dossiers. Zoals: kandidaat, vacature, opdrachtgever of plaatsing. Na het voltooien wordt alle informatie in de juiste velden en tabbladen weggeschreven. Op deze manier heb je niet alleen alle informatie op één plek, maar waarborg je ook jouw datakwaliteit in Carerix.

Met keuze uit diverse pakketten kun jij zelf kiezen welke Automations jij toepast in jouw organisatie. Buiten de standaard gedefinieerde pakketten is het ook mogelijk om bovenop een pakket individuele Automations af te nemen.

Recruitment Automations Marketing Automations Process Automations
Match Cleanup Tool
Publication Refresh Tool
Publication Stop Tool
Social Campaign Parser (LinkedIn)
Social Campaign Parser (Facebook)
SharpSpring Connector
Intake formulier (Kandidaat)
Intake formulier (Plaatsing)
Profielverrijking
Landingspagina
Voorstelling vacature
Registratieformulier

 

Ontdek Carerix Automations