• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

Beste uitzendsoftware

Ben je op zoek naar een ICT pakket dat de processen en activiteiten binnen jouw werving- en selectiebureau kan optimaliseren? Dan is Carerix de juiste partner om bij aan te kloppen. Al aan meer dan 650 klanten hebben wij onze slimme softwareoplossingen geleverd, wat voor hen geresulteerd heeft in een geoptimaliseerde workflow. Sneller de juiste kandidaten vinden is het uiteindelijke resultaat.

Vraag demo aan

Carerix: de software voor werving en selectiebureau

Carerix biedt de beste ICT voor jouw werving en selectiebureau. Onze software wordt inmiddels gebruikt in maar liefst 19 landen en door 17.500 gebruikers. Omdat wij bij Carerix ons beseffen dat iedere recruiter en iedere organisatie anders is, bieden wij diverse soorten softwarepakketten aan die allemaal een andere behoefte vervullen

Wij bieden je een oplossing die aansluit op jouw specifieke bedrijfswensen en situatie. In ons aanbod vind je diverse soorten pakketten zoals een Detachering editie of Werving en selectie editie en een zeer complete Corporate editie.

Neem contact met ons op

Wil je voortaan ook sneller, eenvoudiger en vanuit één systeem kandidaten matchen? Wil je graag meer informatie over de diverse edities uitzendsoftware die Carerix aanbiedt? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen.

Met integraties het onderscheid maken

Wil je je onderscheiden van andere recruitmentbureaus. Wij hebben een zeer uiteenlopend aanbod aan integraties waarmee je jouw recruitmentactiviteiten verder kunt optimaliseren en uitbreiden. Heb je vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op, door te bellen naar +31(0)85 743 04 50.

Naar Integraties

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen