Optimaliseer met Carerix Services

Elke organisatie streeft ernaar zich te concentreren op de kernactiviteiten. Maar hoe doe je dat als je voortdurend bezig bent met administratie en beheertaken? Met de Carerix Admin Service (CAS) en Continuous Improvement Service (CIS) ontzorgen wij jouw organisatie hierin, zodat jij je kan focussen op de core business.

Meer informatie

Ontdek CAS en CIS

Hoeveel uur per week besteed jij aan het verbeteren van jouw interne processen? En hoeveel tijd besteed je aan de uitvoering van beheertaken in Carerix? Elke organisatie heeft andere behoeften, maar benut jij alle kansen om continu te verbeteren en heb jij genoeg tijd hiervoor? Ontdek nu de Carerix Admin Service (CAS) en Continuous Improvement Service (CIS) van Carerix.

“Dankzij Continuous Improvement zijn de lijntjes kort, hebben we structureel contact en worden problemen snel en proactief aangepakt voor een toekomstbestendig en efficiënt proces.”

 

Yoeri Heijmans, LPC

Carerix Admin Service

Wij begrijpen dat beheertaken in Carerix erg veel tijd in beslag neemt. Met Carerix Admin Service (CAS) nemen wij de beheertaken over, zodat jouw organisatie zich kan blijven focussen op kerntaken. Met onze CAS-oplossing maak je gebruik van een ervaren team die professionele administratieve ondersteuning biedt. Daarnaast biedt Carerix Admin Service flexibele opties die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Ervaar het gemak en verbeter de kwaliteit van de administratieve processen.

 

Carerix Admin Service

 • Vaste Functioneel Beheerder 
  Jij hebt altijd een vaste functioneel beheerder die je ondersteunt bij alle IT-gerelateerde vraagstukken.
 • Uitvoeren van beheertaken
  Wij zorgen voor het efficiënt uitvoeren van alle beheertaken, zodat jij je kunt concentreren op je core business.
 • Kennisborging
  Wij waarborgen de kennis van jouw systemen, zodat alles altijd up-to-date en optimaal functioneert.
 • Ondersteuning bij gebruikersbeheer
  Wij bieden uitgebreide ondersteuning bij gebruikersbeheer, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de toegang en veiligheid van je systemen.
 • Verzoeken binnen 48 uur opgepakt
  Jij kunt erop vertrouwen dat al jouw verzoeken binnen 48 uur worden opgepakt.
 • Functionele ondersteuning integraties
  Jij krijgt deskundige functionele ondersteuning voor al jouw integraties, zodat alles naadloos samenwerkt.

Continuous Improvement Service

Bij Carerix hechten we waarde aan voortdurende verbeteringen. Onze Continuous Improvement Service (CIS) is ontworpen om jouw organisatie te helpen de doelen sneller te bereiken door middel van procesoptimalisatie. Met onze consultants bieden we proactieve ondersteuning waarbij we de huidige workflows analyseren, knelpunten identificeren en verbetermogelijkheden vinden om deze vervolgens samen te implementeren. De resultaten worden gemonitord, zodat jouw organisatie kan blijven groeien.

 

Continuous Improvement Service

 • Vaste Expert Consultant
  Je hebt altijd een vaste expert consultant tot je beschikking die je door elke fase van groei en optimalisatie begeleidt.
 • Proactief
  Continue verbetering optimalisatie met onze proactieve aanpak, zodat je processen altijd efficiënter en effectiever worden.
 • Strategisch & operationeel advies
  Profiteer van strategisch en operationeel advies om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en je dagelijkse werkzaamheden te optimaliseren.
 • Kennis van het gehele IT landschap
  Vertrouw op onze uitgebreide kennis en expertise van jouw IT-landschap om de juiste oplossingen te bieden.
 • Ondersteuning bij inrichtingsvraagstukken
  Krijg deskundige ondersteuning bij het oplossen van complexe inrichtingsvraagstukken, zodat je IT-infrastructuur optimaal functioneert.
 • Goede adoptie bij gebruikers
  Wij helpen jou erbij dat jouw gebruikers nieuwe systemen goed adopteren en blijven gebruiken, zodat je investering maximaal rendeert.

“CAS verbetert de recruitment en CRM processen continu. Goede communicatie, meedenken, snelle implementatie van updates en kostenbeheersing zijn voor mij succesfactoren.”

 

René van Beek, JS Bouw

Optimaliseer met Carerix Services