• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

Cloud oplossing detachering

Met ons recruitment platform kun je eenvoudig vanuit één systeem kandidaten matchen. Carerix is sinds 2003 leverancier van CRM systemen en ATS voor personeelsintermediairs, volledig in de cloud en optimaal beveiligd. Intussen maken meer dan 1050 klanten en 17.000 gebruikers verspreid over 19 landen dagelijks gebruik van onze systemen.

Vraag demo aan

Cloud oplossing detachering:
Flexibele cloud based software

Betere inzichten bieden aan recruiters, intercedenten en detacheerders, dat is het doel van de cloud oplossing voor detachering die Carerix ontwikkeld heeft. Onze oplossing is een flexibele cloud based software, die aan te passen is aan de behoefte van onze klanten. Zo hebben wij diverse edities te bieden: Werving en Selectie editie, Detachering editie en Corporate editie. Naast deze softwarepakketten bieden wij ook diverse modules aan, waarmee een softwarepakket uit te breiden is. Hiermee kun je jouw recruitment activiteiten verder optimaliseren en zich onderscheiden in de markt. Enkele voorbeelden van onze integraties zijn LinkedIn/Xing-Browser, Search! en Digital Signing.

Gratis demo aanvragen

Denk je dat een cloud oplossing voor detachering van Carerix je zou kunnen helpen bij het optimaliseren van jouw werkzaamheden? Vraag dan nu vrijblijvend een demo aan via het aanvraagformulier op onze website. Heb je vragen over onze producten? Neem contact op via +31(0)85 743 04 50. We kunnen je ook een demo van de systemen op locatie geven.

Demo aanvragen

Diverse edities

Besluit je om de beste uitzendsoftware bij Carerix aan te schaffen? Dan heb je de keuze uit diverse edities: Werving & Selectie editie, Detachering editie en Corporate editie.

Heb je vragen over een bepaalde editie of vraag je je af welke editie het meest geschikt is voor jouw bedrijf? Neem dan gerust even contact op met één van onze medewerkers, via het nummer +31(0)85 743 04 50.

Oplossingen

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen