Karolina Streekstra

Carerix Support

Ben je klant van Carerix en heb je een vraag? Onze Support medewerkers staan elke dag voor je klaar. Ze zijn bereikbaar per mail of telefoon.

Carerix Support 

Ben je reeds klant bij Carerix en heb je een technisch probleem of technische vraag? Stuur dan een mail of bel naar ons algemene nummer.

+31(0)85 743 04 50

support@carerix.com

Team Lead Support Harm van der Tol

Onze Support Medewerkers staan graag voor je klaar.

Wij zijn 24/7 te bereiken via de mail. Wanneer je een mail stuurt krijg je een bevestiging dat het ticket in goede orde is ontvangen, we streven er naar om je ticket zo snel mogelijk in behandeling te nemen.

Wil je ons liever bellen? Onze Support Medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

08.00 uur – 18.00 uur

Kan je het systeem niet meer gebruiken, heb je onze statuspagina al gecontroleerd via status.carerix.com en geeft deze geen storing binnen Carerix aan? In dit soort noodgevallen kan je tussen 7:00 en 22:00 uur contact opnemen met ons via de voor jou bekende calamiteitenlijn. Wij zullen de melding met de juiste prioriteit voor je oppakken.

Carerix biedt een zeer uitgebreide set van API’s. De vele koppelingen en partner oplossingen zijn gerealiseerd middels deze API. Dit geeft de flexibiliteit aan de Carerix API.

Partners en ontwikkelaars kiezen voor de API omwille van de vele voordelen:

  • Stabiele en robuuste API die backwards compatible is, zodat de integratie zonder veel onderhoud blijft functioneren
  • Vrijwel alle logica in Carerix kan ook worden ontsloten via de API. Dit komt omdat de Carerix userinterface ook gebaseerd is op deze API
  • Verschillende type API’s passend bij jouw omgeving
  • Uitgebreide ondersteuning voor Carerix partners. Naast uitgebreide documentatie is ook een developers helpdesk beschikbaar voor gecertificeerde koppelingen, technologie en implementatie partners.
  • Voor het gebruik van de API is voldoende kennis en ervaring met, bij voorkeur, REST of XML noodzakelijk.

Neem contact op met Carerix voor toegang tot een Carerix Development omgeving.

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.