Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Ontdek de mogelijkheden van Carerix

CRM software detacheringsbureau

Bent u op zoek naar een leverancier van CRM software voor een vlotter verloop van werkzaamheden binnen uw detacheringsbureau? Neem dan eens contact op met Carerix. Wij leveren sinds de oprichting van ons bedrijf in 2003 diverse soorten CRM en ATS software systemen die detacheringsbureaus ondersteunt bij het werven en selecteren van nieuwe talenten. Momenteel maken meer dan 10.000 mensen in 17 landen gebruik van onze systemen.

Ontdek de voordelen die
onze software uw bedrijf kan bieden
Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
Deskundige implementatie & ondersteuning
Uitgebreid aanbod state-of-the-art partner integraties
Uitgebreide mogelijkheden voor de ondersteuning van uw detachering CRM software dat aansluit bij de behoefte van uw detacheringsbureau

Carerix heeft een modern cloud based platform ontwikkeld dat het gehele proces van CRM, werving en selectie en detachering ondersteunt. De CRM software dat wij aan uw detacheringsbureau kunnen bieden, ondersteunt alle devices vanuit één systeem. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke wensen en situatie van uw bedrijf. U vindt in ons aanbod diverse soorten systemen die allemaal aan een specifieke behoefte voldoen. Wilt u in één oogopslag alle procedures en commerciële activiteiten binnen uw organisatie in beeld krijgen? Dan is de Werving en Selectie editie iets voor u. Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is mogelijk met de Detachering editie. Een optimale candidate experience in het recruitmentproces creëert u met de Corporate editie.

Vraag een demo aan