• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

CRM software detacheringsbureau

Ben je op zoek naar een leverancier van CRM software voor een vlot verloop van werkzaamheden binnen jouw detacheringsbureau? Neem dan eens contact met ons op. Wij leveren sinds 2003 diverse soorten ATS en CRM systemen die detacheringsbureaus ondersteunt bij het werven en selecteren van nieuwe talenten. Momenteel maken meer dan 17.500 mensen in 19 landen gebruik van onze systemen.

Vraag demo aan

Uitgebreide mogelijkheden voor de ondersteuning van jouw detachering

CRM software die aansluit bij de behoefte van jouw detacheringsbureau

Carerix heeft een modern cloud based platform ontwikkeld dat het gehele proces van CRM, werving en selectie en detachering ondersteunt. De CRM software dat wij aan jouw detacheringsbureau kunnen bieden, ondersteunt alle devices vanuit één systeem. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke wensen en situatie van jouw bedrijf. Je vindt in ons aanbod diverse soorten systemen die allemaal aan een specifieke behoefte voldoen. Wil je in één oogopslag alle procedures en commerciële activiteiten binnen jouw organisatie in beeld krijgen? Dan is de Werving & Selectie editie een uitstekende oplossing. Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is mogelijk met de Detachering editie. Een optimale candidate experience in het recruitmentproces creëer je met de Corporate editie.

Neem contact met ons op!

Wil je voortaan ook sneller, eenvoudiger en vanuit één systeem kandidaten matchen? Wil je graag meer informatie over de diverse edities uitzendsoftware die Carerix aanbiedt? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen.

Met integraties het onderscheid maken

Wil je je onderscheiden van andere recruitmentbureaus. Wij hebben een zeer uiteenlopend aanbod aan integraties waarmee je jouw recruitmentactiviteiten verder kunt optimaliseren en uitbreiden. Heb je vragen over onze producten? Neem dan telefonisch contact met ons op, door te bellen naar +31(0)85 743 04 50.

Naar Integraties

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen