Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
CxVMS Total Talent Acquisition

Een veranderende arbeidsmarkt, betekent een nieuwe aanpak. Met CxVMS Total Talent Acquisition manage je niet alleen je vaste medewerkers, ook flexibel talent en mobiliteit is geïntegreerd in één systeem.

Meer informatie »

CxVMS – Total Talent Acquisition

Hoe kan ik vast, flex en mobiliteit managen?

In de toekomst wordt naast vast talent, ook flexibel talent en mobiliteit enorm belangrijk. CxVMS Total Talent Acquisition helpt je dit vast en flexibel talent eenvoudig te managen, boost je productiviteit en versnelt je communicatie met alle stakeholders.

Laat jouw organisatie groeien

CxVMS Total Talent Acquisition is de nieuwe, technologische oplossing voor jouw talent acquisitiestrategie.
Eén platform om strategischer, sneller en flexibeler in te spelen op veranderingen in de arbeidsmarkt en in je organisatie.

Snellere flow & communicatie

Ervaar een naadloze werkervaring voor HR-managers, subcontractors, kandidaten en recruiters. Het inhuurproces verloopt volledig centraal en geautomatiseerd. Dat betekent minder overbodige telefoontjes en mails en meer tijd voor de dingen die écht belangrijk zijn.

Krijg meer grip op je flexibel inhuurproces

Beheer je flexibel inhuurproces op een centrale plek. Van aanvraag tot goedkeuring, alle stappen verlopen automatisch. Selecteer eenvoudig de juiste personen.

“De Total Talent Acquisition oplossing heeft draagvlak gecreëerd en de inhuurprocessen verlopen nu veel gestroomlijnder en sneller.” – IPG Group

Beheer vast & flexibel talent in één tool

CxVMS Total Talent Acquisition is de technologische oplossing voor jouw total talent acquisitiestrategie. Hét platform om strategisch sneller en flexibeler in te spelen op veranderingen in je organisatie en op de arbeidsmarkt.


Download hieronder de brochure en/of onze Whitepaper ‘Recruitment Innovation 2025’.