Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

De integratie van Jobdigger in Carerix nu ook beschikbaar in België

Ook in België kunnen bemiddelaars nu gebruik maken van de integratie Jobdigger en Carerix. Jobdigger biedt een actueel en volledig inzicht in de Belgische arbeidsmarkt. Met de arbeidsmarktdata van Jobdigger blijf je op de hoogte van alle relevante vacatures binnen een regio, branche, sector of niche.

Vacatures direct binnen Carerix beschikbaar

Binnen de Jobdigger omgeving in Carerix kun je met de handige zoekfunctie zoeken naar vacatures binnen een bepaalde straal of regio in België. Na het verschijnen van de zoekresultaten, kun je relevante vacatures importeren via Jobdigger en maak je direct de opdrachtgever, contactpersoon en vacature aan in Carerix. Het is ook mogelijk om een export van je zoekresultaten te maken voor bijvoorbeeld een bellijst of externe analyse.

Volledig en actueel inzicht in de markt en organisatie

Met de integratie van Jobdigger in jouw Carerix applicatie krijg je direct beter inzicht in de markt. Zo kun je het aanbod van vacatures nauwkeurig analyseren op bijvoorbeeld andere gezochte trefwoorden zoals salarisindicatie en het gevraagde opleidingsniveau. Ook deze analyse exporteer je direct vanuit Jobdigger. De marktanalyses geven je inzicht in welke bedrijven vacatures vaak online hebben staan en laten ontwikkelingen op de markt zien. Vanuit gevonden vacatures heb je ook direct toegang tot bedrijfsanalyses. Dit biedt jou handige informatie die je bijvoorbeeld in een salesgesprek kunt zetten.

Twee maanden gratis toegang tot Jobdigger

Door de slimme koppeling van Carerix en Jobdigger kun je optimaal gebruik maken van beide systemen. Jobdigger maakt de arbeidsmarkt inzichtelijk door middel van innovatieve Artificial Intelligence technologie. Als snel groeiende organisatie weten klanten hen te vinden voor relevante arbeidsmarktdata die zij inzetten voor een sterkere marktpositie. Deze data ondersteunt organisaties bij hun leadgeneratie, wervingsactiviteiten en mobiliteitstrajecten. Jobdigger ook proberen? Sluit nu een jaarabonnement af en krijg twee maanden gratis toegang tot Jobdigger Insights.

Lees meer nieuws