Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Demo aanvragen Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs.

Processen en workflows zijn uniek. In een persoonlijk gesprek en demonstratie geven wij je een helder advies en oplossing gericht op de beste ‘Candidate, Cliënt en User experience’. Neem nu contact met ons op. We streven er naar binnen een werkdag te reageren.

Met Carerix recruitment software heb je alle procedures in één oogopslag in beeld en houd je eenvoudig zicht op alle commerciële activiteiten binnen jouw organisatie. Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is niet alleen efficiënt, maar realiseert ook snelheid en continuïteit binnen jouw recruitment organisatie. Groeit jouw organisatie en daarmee de behoefte? Carerix groeit met je mee.

Carerix UX/UI

Carerix

Jarenlange expertise

Gebaseerd op jarenlange expertise en bewezen best practices, ondersteunen wij jouw organisatie met een modern cloud based platform om het gehele proces van CRM, werving & selectie en detachering te ondersteunen, vanuit één systeem. Wij noemen deze aanpak de ‘Control Tower’.

cloud

Partnernetwerk met oplossingen voor de perfecte match

Samen met professionele partners levert Carerix state-of-the-art oplossingen die aansluiten op jouw specifieke wensen en de trends van nu. Daardoor ontstaan unieke mogelijkheden om je te onderscheiden op de flex- of arbeidsmarkt én het bereiken van je doel: de perfecte match.

touchscreen

Jouw processen en workflows

Carerix heeft een intuïtieve interface en is dankzij het open platform volledig zelf aan te passen aan de markt waarin je actief bent. Jouw processen en workflows zijn immers uniek.

up-to-date

Altijd up-to-date, op elk device

Carerix zorgt ervoor dat je applicatie altijd up-to-date is, op elk device, waar je ook bent. Je hoeft je geen zorgen te maken om zaken als veiligheid, wetgeving, schaalbaarheid, internationalisatie, integraties en technologie. In onze samenwerking is dit allemaal voor je geregeld.