Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Dit waren de hoogtepunten van de Carerix Roadshow 2019!
Deel deze pagina

Dit waren de hoogtepunten van de Carerix Roadshow 2019!

Dinsdag 21 mei 2019 vond de zesde editie van de drukbezochte Carerix Roadshow plaats. In het imposante en robuuste Hulstkamp Gebouw in Rotterdam kwamen meer dan 400 man bij elkaar om inspiratie op te doen tijdens interessante breakout sessies en te netwerken met elkaar op een groot partner plaza. We blikken terug op een succesvolle dag met mooie hoogtepunten.

De Watertaxi staat de hele dag klaar!

De Rotterdamse watertaxi bood de bezoekers van de Roadshow een unieke ervaring! De hele dag voer een watertaxi tussen twee verschillende kades aan beide oevers van de Maas.
Dit zorgde niet alleen voor een snelle verbinding tussen het Hulstkamp Gebouw en de diverse parkeergelegenheden, maar bovendien voor een prachtige Rotterdamse beleving.

Holly Fawcett (Social Talent) trapt de dag af met een praktische keynote sessie!

In het tijdperk van AI en Automation is nog steeds veel verborgen menselijk potentieel. Technologie speelt een steeds grotere rol en social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van een recruiter. Tijdens de plenaire openingssessie gaf Holly 20 praktische tips om productiviteit te verbeteren. Van social media tot verborgen kandidaten en gegarandeerde reacties, alles kwam aan bod.

18 inspirerende breakout sessies

Op basis van thema’s Recruitment Marketing, Invloedrijk Recruiten en Carerix Insights, werden 18 verdiepende breakout sessies gegeven. In de oude zalen van het Hulstkamp Gebouw kwamen onderwerpen aan bod als vacature video’s, sourcing en personal brands. Alle hot topics van 2019 kwamen voorbij. Silent Disco Headphones zorgden voor een nieuwe manier van presentaties bijwonen.

Een geslaagde afsluiting van een inspirerende dag!

Na alle breakout rondes kwamen bezoekers en partners bij elkaar voor een gezellige netwerkborrel. Onder het genot van verschillende hapjes en drankjes werden nieuwe connecties gemaakt en de hoogtepunten van de dag besproken. Een mooie afsluiting van een verdiepende dag.

Lees meer nieuws