Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Praktische adviezen over het inbouwen van feedback in de Candidate Journey.
Deel deze pagina

Whitepaper ‘Hoe maak je jezelf aantrekkelijker voor talent met Continuous Feedback?’

Praktische adviezen over het inbouwen van feedback in de Candidate Journey

Het kunnen geven van feedback hoort bij een goede candidate experience. De kandidaat voelt zich gewaardeerd wanneer er om zijn of haar mening wordt gevraagd en de recruiter leert op deze manier waar het proces verbeterd kan worden. Een win-winsituatie voor beide partijen.

In deze whitepaper geven we een paar praktische adviezen over het inbouwen van feedback in de Candidate Journey.

De Candidate Journey is een cruciale term in de hedendaagse werving. Door gebruik te maken van feedback kun je betere Candidate Experiences bieden. Betere Candidate Experiences zorgen voor een betere Candidate Journey. Het werkgeversimago heeft alleen maar profijt van het gebruiken van feedback van de kandidaat. In deze whitepaper geven we een paar praktische adviezen over het inbouwen van feedback in de Candidate Journey.

In de werving vindt een veranderende trend plaats waarbij candidate experiences worden beschouwd als een reis. Ouderwetse manieren om over werving te denken zijn niet langer houdbaar. Voor een onsuccesvolle kandidaat vergaat de wereld niet vanaf het moment dat je een afwijzingse-mail hebt verzonden. De Candidate Journey ontvouwt zich anders in elk unieke geval want mensen zijn – natuurlijk – uniek. Niet iedere aanneming of afwijzing volgt hetzelfde pad, maar als recruiter moet je wel begrijpen dat bij iedere bocht een splitsing in de weg zit. Je wilt ervoor zorgen dat de reis voor elke kandidaat resulteert in het pad waarop zij een promotor blijven van uw imago.