• Customize je eigen workflows
  • Gebruiksgemak met sterke UX/UI
  • Persoonlijk contact van Demo tot en met Support

E-recruiting systeem

Ben je op zoek naar een leverancier van een degelijk e-recruiting systeem die je ondersteunt bij het werven en selecteren van nieuwe talenten? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar Carerix. Wij leveren ATS & CRM systemen voor personeelsintermediairs. Ons bedrijf werd in 2003 opgericht en bedient momenteel dagelijks meer dan 17.500 gebruikers, verspreid over 19 landen. Misschien ben je de volgende die gebruikmaakt van ons e-recruiting systeem.

Vraag demo aan

E-recruiting systeem ter ondersteuning van detachering

Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise weten wij een modern cloud based platform aan te bieden dat het gehele proces van CRM, werving en selectie en detachering ondersteunt. Carerix ondersteunt met haar e-recruitment systeem alle devices, waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke bedrijfssituatie en -wensen van de klant. Daarom bieden wij diverse edities aan, die elk geschikt zijn voor een specifiek doeleinde. Zo krijg je met de Werving en Selectie editie in één oogopslag alle procedures in beeld krijgt. De Detachering editie is dan weer uiterst geschikt voor het werven, selecteren en plaatsen vanuit één systeem.

Neem contact met ons op!

Wil je voortaan ook sneller, eenvoudiger en vanuit één systeem kandidaten matchen? Wil je graag meer informatie over de diverse edities uitzendsoftware die Carerix aanbiedt? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 743 04 50. Ook is het mogelijk om op locatie een demo van de systemen te krijgen.

Informatie over de verschillende mogelijkheden

De mogelijkheden van een e-recruiting zijn zeer uitgebreid. Al onze edities zijn namelijk ook nog uit te breiden met losse modules. Bent je nieuwsgierig naar onze e-recruitmentsystemen? Vraag dan gerust eens een gratis demo aan via onze website. Heb je vragen over onze systemen en zou je deze graag telefonisch willen stellen? Bel dan op +31(0)85 743 04 50.

Naar Oplossingen

Vraag een demo aan

Andere onderwerpen