Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Ontdek de mogelijkheden van Carerix

E-recruiting systeem

Bent u op zoek naar een leverancier van een degelijk e-recruiting systeem die u ondersteunt bij het werven en selecteren van nieuwe talenten? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar Carerix. Wij leveren CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs. Ons bedrijf werd in 2003 opgericht en bedient momenteel dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen. Misschien bent u de volgende die gebruikmaakt van ons e-recruiting systeem.

Ontdek de voordelen die
onze software uw bedrijf kan bieden
Leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs
Deskundige implementatie & ondersteuning
Uitgebreid aanbod aan modules
E-recruiting systeem ter ondersteuning van detachering

Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise weten wij een modern cloud based platform aan te bieden dat het gehele proces van CRM, werving en selectie en detachering ondersteunt. Carerixondersteunt met haar e-recruitment systeem alle devices, waarbij rekening gehouden wordt met de specifieke bedrijfssituatie en -wensen van de klant. Daarom bieden wij diverse edities aan, die elk geschikt zijn voor een specifiek doeleinde. Zo is de Starter editie uiterst geschikt voor startende recruitment activiteiten, terwijl u met de Werving en Selectie editie in één oogopslag alle procedures in beeld krijgt. De Detachering editie is dan weer uiterst geschikt voor het werven, selecteren en plaatsen vanuit één systeem.

Vraag een demo aan
  • Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren wat de Carerix oplossingen voor je bedrijf kunnen betekenen, gebruiken we je contactgegevens om relevante nieuwe informatie te verstrekken, uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten of andere contacten die je kunnen helpen in je keuze en gebruik van Carerix oplossingen. Zie ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.