Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Webinar: Werken met Portals 25 mei om 10.00 uur

Hoe verbeter je de communicatie met kandidaten, opdrachtgevers/hiring managers en leveranciers? Misja van der Velden en Rozanne Hagendoorn leggen het je uit.

Deel deze pagina

Webinar: Werken met Portals

25 mei 2023- 10:00 uur (1 uur)

Met de Carerix Portals geef je verschillende stakeholders op jouw manier toegang tot een persoonlijke Carerix omgeving. Hierin vinden ze relevante informatie veilig, gestructureerd en overzichtelijk. Handig en transparant voor de volgende actie.

Ontdek op 25 mei om 10.00 uur, tijdens dit (gratis) webinar, de voordelen van het werken met Portals. Rozanne Hagendoorn en Misja van der Velden, Product Owners bij Carerix, geven je een uitgebreide demo en vertellen je binnen een uur over de verschillende Portalen die passen bij jouw workflow en organisatie. Zoals o.a.:

  • Het werken met een Corporate HR Portal
    Gemakkelijk communiceren met hiring managers, de verschillende goedkeuringsflows en om te voldoen aan de AVG/GDPR.
  • Het werken met de Professional en Client Portal
    De gemakkelijke en snelle manier van communiceren met zowel klant als kandidaat, alle documenten op één plek en het inplannen van afspraken.
  • Het gebruik maken van de Supplier Portal
    Zet gericht opdrachten uit bij relevante leveranciers op een geselecteerde vacatures en ontvang kandidaten via dezelfde route direct gekoppeld en aangemaakt als match in Carerix terug.

Schrijf je in en ontdek zelf de voordelen van het werken met Carerix Portals