Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Hoe blijf ik mijn concurrenten voor?

Schaarste in de markt, toenemende digitalisering en talenten en klanten met steeds meer eisen?

De concurrentie neemt toe zowel voor het invullen van aanvragen bij opdrachtgevers, als het aantrekken van talenten en professionals. Hoe kun je als organisatie daarin het verschil maken?

Dit doe je door de klantwaarde te optimaliseren, zowel naar de opdrachtgevers als de professionals. Dit betekent dat al jouw processen hierop gericht zijn. Door kritisch te kijken naar de interne processen, wordt duidelijk dat veel tijd verloren gaat aan activiteiten die geen klantwaarde creëren. Vanuit Lean Six Sigma wordt dit gezien als ‘Waste’. Door waste te elimineren en te focussen op klantwaarden (kwaliteit, snelheid en kosten), stijgt de tevredenheid van jouw klanten en professionals.

Wil jij weten hoe jouw organisatie met Lean Six Sigma de concurrentie voor blijft?

Kom dan naar de gratis proeverij op donderdag 26 oktober 2017 van onze partner Lean Six Sigma Company in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. De proeverij zal om 13:30 uur van start gaan en tot 17:00 uur duren. Richard Boekee zal een interessante presentatie geven over zijn ervaring met Lean Six Sigma binnen HR & de Flexmarkt. Vervolgens start er een simulatie. Tijdens deze simulatie ervaar je wat Lean Six Sigma in de praktijk inhoud en hoe dit te implementeren is in jouw bedrijf.

Lees meer nieuws