• Search, Match & Source

Actonomy

Met de semantische zoek en matching software van Actonomy kan je snel de beste kandidaten vinden (en omgekeerd: de beste jobs voor kandidaten) zonder dat je zoektermen hoeft in te geven.

Kenmerken

Snel zoeken/matchen in je eigen kandidaten database en externe CV bronnen. Met de standaard matching kan je daarbij eenvoudig een vacaturetekst gebruiken en meteen de best passende kandidaten tonen (of omgekeerd met een CV de best passende vacatures tonen).

Actonomy AI matching Plug-in

Met één klik op de ‘match’ knop krijg je direct een échte shortlist van kandidaten, geen verder tijdverlies bij het zoeken!  Click – match – refine!

Ranking, detail en GAP
Voor elke match krijg je alle details, en de GAP tussen kandidaat en vacature te zien. Daarnaast kun je door een extra druk op de knop eenvoudig kandidaten met elkaar vergelijken.

Interactief matchen
Na het matchen krijg je alle details te zien, en kun je als je wilt je eigen voorkeuren vastleggen. Zo kun je bijvoorbeeld enkele criteria verplicht maken of juist criteria toevoegen.  Hierdoor heb je snel inzicht in het gehele matching proces.

Skills based matching
Met interactief matchen kun je eenvoudig matchen op de voor jou belangrijkste criteria. Is bijvoorbeeld werkervaring een belangrijk criterium? Of wil je liever matchen op basis van skills of vaardigheden?

Zoeken in externe CV pools
De externe CV pool haalt niet alleen kandidaten uit je eigen database, maar zoekt ook naar kandidaten op externe vacature websites.

Een geschikte kandidaat maar geen eigen vacature?
Wil je weten welke bedrijven vacatures open hebben staan voor één van jouw beste kandidaten? Met de standaard integratie van marktleider jobscraping – Index/Advertsdata, krijg je meteen te zien waar deze vacatures zijn en hoe goed je kandidaat bij deze vacature past.

 Actonomy Automatching

Automatching is Actonomy’s platform dat automatisch matches zoekt voor je openstaande vacatures. Flexibele instellingen maken het mogelijk om continu de beste matches te vinden zodat jij als eerste de nieuwste kandidaten te zien krijgt.

Daarnaast kan Automatch ook vacatures zoeken voor kandidaten in je systeem.  Elke kandidaat krijgt dan ook de beste matches te zien. Indien nodig kan dit proces geautomatiseerd worden binnen je workflow.

 

Koppeling Carerix

De Carerix plug-in van Actonomy is een soepel geïntegreerde plug-in waarmee je eenvoudig en transparant betere matches krijgt met behulp van Artificial Intelligence, met standaard integratie van Index/Advertsdata, de toonaangevende job scraper in veel Europese landen. Voor meer koppelingsinformatie: Actonomy Carerix Plugin

Contactpersoon

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.