• Mid- en Backoffice

AFAS

AFAS Software is een Nederlands bedrijf dat ERP-software (Enterprise Resource Planning) ontwikkelt voor verschillende bedrijfsprocessen, zoals HR, financiën, CRM, projectmanagement en logistiek. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de Nederlandse en Belgische markt.

Kenmerken

Afas Software biedt integratiemogelijkheden met Carerix om gegevens uit te wisselen tussen de twee systemen. Zo kunnen gegevens over bijvoorbeeld kandidaten, vacatures en sollicitatiegesprekken tussen de systemen worden gesynchroniseerd. Dit maakt het mogelijk om het recruitmentproces efficiënter te maken en gegevens op één centrale plek te beheren.

 

Koppeling Carerix

Door de Connector van Solid Online koppel je eenvoudig AFAS aan Carerix. Via deze manier kun je zorgen dat de belangrijkste informatie in een logische flow van Carerix naar AFAS gestuurd wordt. Voor de frontoffice relevante informatie, die gewijzigd wordt in AFAS, synchroniseert dit met Carerix zodat ook in Carerix de informatie aangepast wordt.

Contactpersoon

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.