• Marketing

Brevo

Brevo is een tool voor e-mail marketing en marketing automation die je in staat stelt om doelgerichte campagnes te creëren en te verzenden via e-mail, WhatsApp en SMS. Met de integratie kun je jouw contacten vanuit Carerix synchroniseren met Brevo, waardoor je eenvoudig campagnes kunt opzetten in Carerix die automatisch in Brevo worden geïmplementeerd.

Kenmerken

  • Ongelimiteerde synchronisatie van kandidaten en contactpersonen
  • Mogelijkheid om contacten te segmenteren in specifieke doelgroepen in de vorm van lijsten
  • Het toevoegen van eigen velden voor een efficiënte koppeling
  • Direct toegang tot de campagneresultaten vanuit Carerix
  • Track de bezoekers van jouw website

 

Koppeling Carerix

Brevo biedt een naadloze koppeling met Carerix die voldoet aan de AVG/GDPR-voorschriften. Met een dagelijkse synchronisatie vanuit Carerix naar Brevo kun je moeiteloos contactgegevens up-to-date houden en nieuwe kandidaten en contacten toevoegen aan bestaande marketing automation lijsten, direct vanuit Carerix campagnes. Daarnaast kun je engagement scores meten, die direct zichtbaar zijn in Carerix. Hierdoor kun je prioriteit geven aan kandidaten met de hoogste betrokkenheid en hen gerichte aanbiedingen doen. De koppeling van Brevo in Carerix biedt een efficiënte en effectieve manier om het wervingsproces te stroomlijnen en te verbeteren.

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.