• Video recruitment

Cammio

Voeg persoonlijkheid toe aan het cv met video. Met het Cammio platform kunnen bureaus en werkgevers eenvoudig video inzetten gedurende de gehele candidate journey. Verhoog conversie met authentieke, eenvoudig te creëren videovacatures, benader kandidaten via video messaging en beoordeel hen uiteindelijk met de verschillende video-interview formats.

Kenmerken

  • Beoordeel kandidaten ook op ‘soft skills’
  • Fysieke afstand of files zijn geen probleem meer
  • Afwezige collega’s kunnen ook de kandidaat bekijken
  • Vergroot het bereik met video-advertising/video-vacatures

 

Videopitch

Middels een videopitch van 30 seconden hebben kandidaten de vrijheid zichzelf te presenteren. Beoordeel iemand niet alleen op basis van feiten uit het cv, maar ook op motivatie en persoonlijkheid. Je hebt hiermee binnen 30 seconden een indruk voor jou en de opdrachtgevers, waarmee kandidaten zich kunnen onderscheiden van de rest.

Live en automated interviews

Wil je meer dan een eerste indruk? Kies dan voor live of automated interviews. Stel kandidaten meerdere vragen per video of tekst. Het aantal opnames en lengte van de opname is zelf te configureren. Ook kun je live gesprekken voeren en opnemen. Op deze manier zijn sollicitatiegesprekken op afstand mogelijk, waar en wanneer je wilt.

Creëer samen met jouw collega’s of klanten een authentieke video voor elke vacature en trek meer kandidaten aan. Met Cammio Stories is iedere recruiter hiertoe in staat, snel en zonder te hoeven monteren. Plaats eenvoudig een call-to-action in de video om de convers

Koppeling Carerix

Dankzij de geïntegreerde videoweergave in Carerix heb je een volledige kandidaat/match preview. Carerix ondersteunt twee opties.

Contactpersoon

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.