• Mid- en Backoffice

Easyflex

Easyflex is een verloning- en facturatiesoftware, maar ondersteunt daarnaast ook in alle (administratieve) bedrijfsprocessen in je organisatie. Easyflex is een systeem waarin je eenvoudig flexwerkers en opdrachtgevers kunt verlonen en facturen.

Kenmerken

  • Automatisch in te stellen processen, zoals de loonaangifte, verloning en facturering;
  • Mobiele frontoffice waar je eenvoudig flexwerkers inschrijft, plaatst en contracten aanmaakt;
  • CAO tool om direct je cao regels aan te maken en niet meer honderden cao’s door te spitten;
  • Direct inzicht in je financiële cijfers met een geavanceerde Business Intelligence tool;
  • Koppel elk systeem aan Easyflex door middel van de open API;
  • Document management voor papierloos werken en een rechtsgeldige digitale handtekening voor de contracten van je flexwerkers;
  • Een app voor de flexwerkers waar ze eenvoudig digitaal uren én hun beschikbaarheid kunnen doorgeven.

 

Koppeling Carerix

De Connector van Solid Online vormt een tussenlaag en zorgt ervoor dat Easyflex en Carerix met elkaar kunnen lezen en schrijven. Je informatiestromen lopen naadloos naar inleners, leveranciers en je interne applicaties en, indien gewenst, terug. De communicatie tussen de systemen wordt ingesteld en de vertaalslag wordt in onze Mapping-module voor je ingeregeld. Hierdoor worden gegevens direct correct doorgeschoten voor verdere afhandeling. Solid Online zorgt voor het onderhoud op de koppeling. Als er iets wijzigt binnen een softwarepakket, blijft de koppeling dus automatisch up-to date. De koppeling is nu schaalbaar en toekomstbestendig. Het koppelen van je Carerix omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig!

Wanneer je start met Easyflex, word je uiteraard volledig begeleid. Easyflex zorgt voor de inrichting van je administratie, trainen medewerkers in het gebruik van Easyflex en adviseren waar nodig.

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.