• Search, Match & Source

Facebook

Via Facebook is het mogelijk om social media campagnes uit te zetten en geeft dit platform je de mogelijkheid om vacatures te publiceren en kandidaten te laten solliciteren. Publiceer rechtstreeks vanuit Carerix en match de kandidaten direct aan jouw vacatures.

Kenmerken

Facebook is een van de grootste sociale media-platforms ter wereld, met meer dan 2,8 miljard actieve gebruikers per maand. Het platform biedt verschillende toepassingen voor recruitment, waaronder:

  • Facebook-pagina’s en groepen
  • Facebook-jobs
  • Facebook-advertenties: Bedrijven kunnen gerichte advertenties maken op Facebook en deze richten op specifieke doelgroepen op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag. Dit kan bedrijven helpen om hun vacatures te promoten bij potentiële kandidaten die passen bij hun vereisten.
  • Facebook Messenger: Bedrijven kunnen Facebook Messenger gebruiken om direct te communiceren met sollicitanten. Dit kan helpen om het sollicitatieproces te versnellen en de betrokkenheid van sollicitanten te vergroten.

 

 Koppeling Carerix

Via Carerix Automations’ Social Campaign Parser is het mogelijk om campagnes uit te zetten op verschillende social media kanalen, waaronder Facebook. Publiceer de campagne en krijg de kandidaten binnen, gematcht aan jouw vacatures met de juiste bronvermelding. Op basis van deze informatie kun je uitstekend zien welk rendement jouw campagne opgeleverd heeft.

Contactpersoon

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.