• Mid- en Backoffice

HelloFlex

HelloFlex is een softwareoplossing voor personeelsbeheer die bedrijven helpt bij het beheren van hun flexibele personeelsbestand. Het biedt functionaliteit voor werving en selectie, urenregistratie, facturering, salarisadministratie en meer.

Kenmerken

HelloFlex heeft een koppelingsmogelijkheid met Carerix, wat een recruitment- en CRM-systeem is dat bedrijven helpt bij het vinden en beheren van kandidaten voor vacatures. De koppeling tussen HelloFlex en Carerix maakt het mogelijk om kandidaten die via Carerix zijn geworven, automatisch door te sturen naar HelloFlex voor verder beheer. Hierdoor kunnen bedrijven efficiënter werken en tijd besparen bij het beheren van hun flexibele personeelsbestand.

 

Koppeling Carerix

Door de Connector van Solid Online koppel je eenvoudig HelloFlex aan Carerix. Via deze manier kun je zorgen dat de belangrijkste informatie in een logische flow van Carerix naar HelloFlex gestuurd wordt. Voor de frontoffice relevante informatie, die gewijzigd wordt in HelloFlex, synchroniseert dit met Carerix zodat ook in Carerix de informatie aangepast wordt.

 

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.