• Marketing

Hubspot

Het is belangrijk om kandidaten op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Want als je contacten integreert en weet waar in het wervingsproces zij zich bevinden, werk je altijd een stap vooruit. Met tools zoals workflows en het volgen van social media kun je met de integratie van Hubspot in Carerix kandidaten aantrekken en hen op het juiste moment in het proces voorzien van passende informatie.

Kenmerken

  • Beheer je marketing en recruitmentactiviteiten vanaf één platform.
  • Hubspot geeft je één centrale plaats waar jij content creëert, optimaliseert, analyseert en leads registreert.
  • Het systeem richt zich niet alleen op hoeveel mensen je bereikt, maar ook op hoeveel van die mensen daadwerkelijk klant worden én hoe je dat proces kan verbeteren.

 

Koppeling met Carerix

Verbindt ATS met CRM
Een ATS die is gekoppeld aan je CRM, stroomlijnt je wervingsproces. Zo kun je bijvoorbeeld talentpools koppelen aan klanten. Op deze manier kunnen klanten en kandidaten met elkaar praten, ook als ze in aparte systemen blijven. Recruiters kunnen hierdoor datagedreven beslissingen nemen.

Real-time synchronisatie tussen contacten, bedrijven en status
Wanneer nieuwe kandidaten of klanten aan het ATS worden toegevoegd, worden deze automatisch gesynchroniseerd met je CRM-systeem en vice versa. Hetzelfde gebeurt bij de wijziging van contacten in een van de systemen.

Breidt je Carerix applicatie uit met tools voor marketingautomatisering
Met HubSpot kun je al je marketinginspanningen beheren vanaf één centrale plek. Met campagnes trek je kandidaten en klanten aan en met relevante content houd je ze betrokken. Je kunt daardoor op het juiste moment in het traject van de kandidaat / klant contact met hen opnemen.

Sales en recruitmentteams hebben toegang tot dezelfde informatie
Door ATS en CRM te koppelen kunnen beide teams actie ondernemen zodra zich een nieuwe kans voordoet.

 

Contactpersoon

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.