• Multiposting
  • Search, Match & Source

Indeed

Indeed is een online platform dat zich richt op het samenbrengen van werkgevers en werkzoekenden. Het is een van de grootste vacaturesites ter wereld en biedt een scala aan functies en diensten voor werkzoekenden en werkgevers.

Kenmerken

Voor recruiters biedt Indeed een aantal handige toepassingen, waaronder:

  • Plaatsing van vacatures: Recruiters kunnen vacatures plaatsen op Indeed om deze onder de aandacht te brengen van werkzoekenden.
  • Zoeken naar kandidaten: Recruiters kunnen de CV-database van Indeed doorzoeken om kandidaten te vinden die voldoen aan de vereisten van hun vacatures.
  • Beheren van sollicitaties: Recruiters kunnen sollicitaties beheren die via Indeed binnenkomen en communiceren met kandidaten via de ingebouwde messaging-functie.
  • Adverteren: Recruiters kunnen betalen om hun vacatures op de toppositie van Indeed te plaatsen om meer zichtbaarheid te krijgen en zo meer kandidaten te bereiken.

 

Koppeling Carerix

Via een multiposter is het mogelijk vacatures te publiceren naar Indeed. Via Indeed kun je ook kandidaten binnen laten komen op de gepubliceerde vacatures, waarbij de kandidaten de bron “Indeed” meekrijgen. Deze informatie is vervolgens uit te lezen via dashboards en rapportages.

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.