• Digital Signing

Intradata

Flexibiliteit en snel handelen zijn belangrijke kenmerken voor jou als personeelsintermediair. Digitalisering van processen speelt hierbij een grote rol. Echter, het afhandelen van contracten doen we veelal nog ouderwets via de post. Dat is niet alleen arbeidsintensief, maar ook tijdrovend en kostbaar. Daarnaast vergroot je het risico op incomplete dossiers en niet tijdige informatie. Met digitaal ondertekenen is dit verleden tijd.

Kenmerken

De voordelen

  • Tijdsbesparing: snellere verwerking
  • Nooit meer nabellen met het verzoek de documenten te tekenen en te retourneren
  • Verkorte doorlooptijd: van gemiddeld tien dagen naar slechts enkele minuten
  • Kostenbesparing en duurzaam: 100% papiervrij, circa 65% goedkoper dan papier/post.

 

Koppeling Carerix

Insturen van ondertekenverzoeken

Bij de standalone versie kunt u direct van start. Via het aanbiedportaal uploadt u de documenten die ondertekend moeten worden. U vult het e-mailadres en het 06-nummer in van de persoon die moet ondertekenen en IntraOffice Digitaal ondertekenen.

De ondertekenaar(s)

Ondertekenaar(s) ontvangen een e-mail met een link naar het ondertekenportaal. Via een sms-authenticatie wordt toegang verstrekt om het document te kunnen bekijken en bij akkoord direct te ondertekenen. Het ondertekenportaal is volledig browser-gebaseerd. U kunt het dus zowel op de desktop als op de smartphone of tablet gebruiken.

Rechtsgeldig

De digitale handtekening is versleuteld in het document opgenomen. Het is dus niet langer nodig om het document per pagina te paraferen. De documenten zijn na ondertekening niet meer aan te passen en zijn rechtsgeldig ondertekend. Via het professionalportaal heeft u op ieder moment inzage in de status van het ondertekenproces en mocht het nodig zijn kunt u direct actie ondernemen. Zo gemakkelijk is het!

Contactpersoon

Simon Kornbum

Commercieel en portfoliomanager (CCO)

info@intradata.nl
+31 (0)88 230 2580

Intradata.nl

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.