• Search, Match & Source

Jobdigger

Jobdigger verzamelt big data voor bemiddelaars, recruiters en loopbaanprofessionals en maakt hiermee de gehele online arbeidsmarkt direct inzichtelijk en analyseerbaar. De verzamelde big data zijn vacatures, afkomstig van het gehele Nederlandse web; inclusief jobboards, vacaturesites van bemiddelaars, werken-bij websites van grote bedrijven en MKB-websites. Deze vacatures worden ontdubbeld, geclassificeerd en verrijkt met gegevens uit andere bronnen. De data wordt continu geüpdatet waardoor je altijd beschikt over de meest actuele arbeidsmarktinformatie.

Kenmerken

Jobdigger is een dashboard dat via meerdere snelkoppelingen in de Carerix omgeving gebruikt kan worden. Jobdigger verzamelt big data voor bemiddelaars, recruiters en loopbaanprofessionals en maakt hiermee de gehele online arbeidsmarkt direct inzichtelijk en analyseerbaar. De verzamelde big data zijn vacatures, afkomstig van het gehele Nederlandse web; inclusief jobboards, vacaturesites van bemiddelaars, werken-bij websites van grote bedrijven en MKB-websites. Deze vacatures worden ontdubbeld en verrijkt met gegevens uit andere bronnen. De data wordt continu geüpdatet waardoor je altijd beschikt over de meest actuele arbeidsmarktinformatie.

  • Trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van nu
  • Verzamel leads en zet direct om in een dossier
  • Genereer leadlijsten
  • Volg de ontwikkelingen van je concurrenten, prospects en klanten aan de hand van bedrijfsanalyses
  • Krijg inzicht in de arbeidsmarkt met behulp van marktanalyses
  • Onderbouw verwachtingen naar je opdrachtgever of hiring manager
  • Match vacatures binnen en buiten jouw database

 

Koppeling Carerix

Via het dossier kandidaten in Carerix kun je Jobdigger per kandidaat gebruiken om op zoek te gaan naar passende vacatures. De marktanalyses in het dossier vacatures kunnen gebruikt worden om je verwachtingen naar je externe opdrachtgever of hiring manager te managen. En ten slotte in het dossier opdrachtgevers geeft Jobdigger je meer inzicht in de bedrijven: hoeveel werknemers zoekt een specifieke organisatie bijvoorbeeld en wat zijn de gevraagde profielen waar zijn werknemers aan moeten voldoen?

Ten slotte, Jobdigger wordt veelvuldig gebruikt om leads te generen en potentiële klanten aan te trekken. De nieuwe verkregen inzichten worden echter ook ingezet om onder andere beter te sourcen, voor marketingdoeleinden en  voor het verbeteren van vacatureteksten.

Contactpersoon

Björn Hijmans

Mede-eigenaar

info@jobdigger.nl
+31 26 2022 169

Jobdigger.nl

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.