• Whatsapp, SMS, telefonie & VoiP

Joboti

Joboti, slimme Recruitment Chatbot: bereik tot 3x zoveel kandidaten, 24/7 bereikbaarheid. Slimme Recruitment Bots voor Werving & Selectie, Uitzenden of Detachering en Corporates. 24/7 bereikbaarheid. In eigen huisstijl. Meer conversie. Online in no-time.

Kenmerken

Voeg WhatsApp toe aan Carerix met Joboti. Met deze koppeling start je gemakkelijk vanuit Carerix WhatsApp gesprekken met kandidaten via de Smart Inbox. Ook ontvang je hier berichten en sla je direct elk gesprek op. Of gebruik onze virtuele assistent in WhatsApp voor beschikbaarheidschecks, berichten of het versturen van job alerts. Ontdek alle mogelijkheden van Joboti in Carerix.

 

Koppeling Carerix

Dankzij de koppeling tussen Carerix en WhatsApp, start je direct een conversatie in WhatsApp maar vanuit Carerix. Hiervoor heb je een WhatsApp Business account nodig dat je koppelt aan een telefoonnummer. Dat kan een mobiel nummer zijn, maar het ook het huidige, vaste nummer van jouw organisatie. Alle gesprekken die je als recruiter of via de virtuele assistent van Joboti met kandidaten in WhatsApp voert, worden volledig AVG-proof geregistreerd én gelogd in Carerix. Zo zijn jouw collega’s altijd op de hoogte van gemaakte afspraken en lopende gesprekken.

Joboti heeft voor jou verschillende opties als het gaat om je werkprocessen verbeteren middels WhatsApp. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactpersoon

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.