• Multiposting

Mimir

Mimir biedt volledig geïntegreerde vacaturebeheerdiensten binnen Carerix. Waar u met andere oplossingen tijd kwijt bent met het werken in externe systemen, het configureren en onderhouden van mappings en het bewaren van het totaaloverzicht, kunt u met Mimir direct vacatures beheren vanuit de bestaande publicaties.

Kenmerken

Mimir biedt webservices om vacatures op vacaturebanken te beheren. Mimir is de enige leverancier van multipostdiensten, die het volledige beheer van vacatures 100% vanuit de recruitmentsoftware zelf laat verlopen.

 

Koppeling

Door de integratie van Mimir in Carerix heeft Mimir toegang tot het datamodel met o.a. functie(groepen), branches en functieniveaus dat u in Carerix heeft aangemaakt. Gedurende het plaatsen van vacatures leert Mimir automatisch hoe uw indeling van de vacatures op de verschillende vacaturebanken matcht met de indeling die u voor deze vacatures in het Carerix datamodel hanteert.

Hoe meer vacatures u op vacaturebanken plaatst met Mimir, hoe meer lijstjes voorgeselecteerde waardes gaan krijgen wanneer u vacatures gaat doorplaatsen. U bespaart zo veel tijd met het categoriseren van vacatures, maar behoudt wel de volledige controle over de indeling van de vacatures op de vacaturebanken.

En als uw datamodel wijzigt, of een vacaturebank bijvoorbeeld nieuwe functies, of branches introduceert? Dan worden deze nieuwe gegevens vanzelf meegenomen in het automatische leerproces.

Meer weten over de Mimir integratie binnen je Carerix applicatie? Kijk dan hier.

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Dailey Pelgrims

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.