• Multiposting

Mimir

Mimir biedt volledig geïntegreerde vacaturebeheerdiensten binnen Carerix. Waar je met andere oplossingen tijd kwijt bent met het werken in externe systemen, het configureren en onderhouden van mappings en het bewaren van het totaaloverzicht, kun je met Mimir direct vacatures beheren vanuit de bestaande publicaties.

Kenmerken

Mimir biedt webservices om vacatures op vacaturebanken te beheren. Mimir is de enige leverancier van multipostdiensten, die het volledige beheer van vacatures 100% vanuit de recruitmentsoftware zelf laat verlopen.

 

Koppeling

Door de integratie van Mimir in Carerix heeft Mimir toegang tot het datamodel met o.a. functie(groepen), branches en functieniveaus dat je in Carerix hebt aangemaakt. Gedurende het plaatsen van vacatures leert Mimir automatisch hoe jouw indeling van de vacatures op de verschillende vacaturebanken matcht met de indeling die je voor deze vacatures in het Carerix datamodel hanteert.

Hoe meer vacatures je op vacaturebanken plaatst met Mimir, hoe meer lijstjes voorgeselecteerde waardes gaan krijgen wanneer je vacatures gaat doorplaatsen. Je bespaart zo veel tijd met het categoriseren van vacatures, maar behoudt wel de volledige controle over de indeling van de vacatures op de vacaturebanken.

En als jouw datamodel wijzigt, of een vacaturebank bijvoorbeeld nieuwe functies, of branches introduceert? Dan worden deze nieuwe gegevens vanzelf meegenomen in het automatische leerproces.

Meer weten over de Mimir integratie binnen je Carerix applicatie? Kijk dan hier.

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.