• Mid- en Backoffice
  • Planning

Plan4Flex

Werk, vervoer en huisvesting: met Plan4Flex heb je één operationeel systeem voor al je processen, van inschrijving tot loonstrook.

Kenmerken

Plan4Flex helpt bedrijven die te maken hebben met ingewikkelde planningsvraagstukken of een sterk wisselende personeelsplanning. Van een naadloos passende planning en kloppende urenregistratie tot een gebruiksvriendelijke app met alle informatie voor je uitzendkrachten. De software laat je efficiënter werken, vermindert handmatig werk, verkleint de foutmarge en geeft je inzicht in digitale dossiers en rapportages die jou helpen om betere beslissingen te nemen.

 

Koppeling Carerix

Je werkt naast Plan4Flex ook nog met andere software. Om het werken met verschillende tools zo makkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, investeert Plan4Flex in de integratie met Carerix, waarbij plaatsings-, opdrachtgever- en kandidaat informatie  vanuit Carerix naar Plan4Flex geschoten kan worden.

Ook hebben we koppelingen met verschillende ID-scanners, BI-tools, GPS-trackers of andere tools die veel gebruikt worden in onze branche. Zo leveren we samen de beste service voor onze klanten.

 

Contactpersoon

Dréann van den Akker

Commercieel directeur

info@ewingsict.nl
088-6906999

Plan4Flex.nl

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.