• Analytics & Dashboarding

Qlik

Met Carerix Analytics kies je voor Qlik dashboarding. Waar je eenvoudig alle data samenbrengt voor inzicht en overzicht. Filterbaar, doorklikbaar en eenvoudig in gebruik. Heb je een andere BI Tool, kies dan voor Carerix Datasource en gebruik de data in jouw bestaande tool.

Kenmerken

Met meer dan 6 standaard dashboards kun je direct van start aan de hand van veelvoorkomende thema’s in de recruitmentbranche. Hieronder een overzicht van de meest gebruikte standaard dashboards.

Activiteiten Dashboard 
Alle activiteiten van jouw organisatie. Denk aan het aantal vacatures, intakes, acquisitiegesprekken en plaatsingen. Filterbaar op collega, vestiging, team en in een door jou geselecteerde periode. Handig om te zien welke inspanningen er nodig zijn om tot een resultaat te komen zoals plaatsen of het binnenhalen van een nieuwe opdracht.

Kandidaten Dashboard
Hier zie je het aantal kandidaten die binnen komen. Hiermee heb je inzicht in waar jouw kandidaten vandaan komen, via welke bron, maar ook in welke functiegroep en welke locatie. Met deze informatie kun je zien waar jouw inkoop vandaan komt of juist schaars is en kun je bepalen waar je voor welke doelgroep het beste kunt adverteren.

Time To Hire Dashboard
Hier zie je de doorlooptijden van aanvraag tot plaatsing. Met dit dashboard zie je waar je sterk bent en kun je signaleren waar de bottlenecks zitten. Stel je veel kandidaten voor, maar duurt het te lang voordat er terugkoppeling komt? Of worden kandidaten vaker afgewezen door een mismatch met de vacature?

Het Plaatsingen Dashboard
Hier zie je het complete overzicht van nieuwe starters, lopende plaatsingen en stoppers via jou als organisatie, per vestiging en per medewerker. Ook zie je hier bij welke klanten de plaatsingen lopen én kun je bekijken hoe lang plaatsingen gemiddeld duren per klant.

Het Facturatie Dashboard
Gebruik je Facturatie in Carerix? Krijg inzicht in bijvoorbeeld, je topklanten, of medewerkers en weet hoe je er financieel voor staat. Deze financiële gegevens kun je bekijken per collega, vestiging, klant en kandidaat.

Gebruik je een ander systeem voor de backoffice? Ontsluit dan de data zelf in jouw BI tool met Carerix Datasource en breng de gegevens bij elkaar voor het compleet doormeten van werving tot factuur.

Urenstaten
In dit overzicht zie je alle uren van werknemers zowel bij gebruik van week- als maandstaten. Je ziet hoeveel uren er worden geschreven ten opzichte van de contracturen van de plaatsing. tevens kun je ziekte en verlofuren analyseren. Benchmark en vergelijk verschillende vestigingen, functies en medewerkers om van elkaar te leren.

 

Koppeling Carerix

Via de Carerix Datasource wordt er dagelijks data overgeschoten van jouw Carerix applicatie naar de Carerix Analytics dashboards. Alle dossiers worden ingeladen en gebruikt om tot inzicht te komen in de dashboards van Qlik. Via de Carerix Datasource is het ook mogelijk om met een andere BI Tool te werken dan Qlik. Buiten de 6 standaard dashboards is het ook mogelijk om tot maatwerkoplossingen te komen.

Multisource
Het is heel normaal dat je met meerdere systemen werkt. Wanneer je al deze data ontsluit in een Business Intelligence tool heb je het complete overzicht als organisatie. Denk hierbij aan het compleet doornemen van jouw advertentiekosten, de bron van een sollicitant, de doorlooptijd in Carerix en de omzet van jouw plaatsingen.

Contactpersoon

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.