• Marketing
  • NPS

Ratecard

Ratecard biedt een online feedback- en reputatiemanagementtool aan die jou helpt geautomatiseerd feedback en referenties te verzamelen in Carerix. Zo krijg je grip op jouw kandidaat-, klant- en/of medewerkers experience en kun je iedere dag verbeteren.

Kenmerken

Perceptie vs realiteit

80% van de bedrijven denkt dat zij een superieure experience levert aan hun kandidaten, klanten en/of medewerkers, echter in realiteit is dit maar 8%. Het verschil tussen perceptie en realiteit wordt ook wel “The Experience gap” genoemd.

Ratecard helpt jou grip te krijgen op jouw kandidaat-, klant- en/of medewerker “Experience Gap”. Vraag geautomatiseerd feedback of referenties uit via e-mail en/of SMS gedurende jouw processtappen (bijv. intake gesprekken, plaatsingen, off boarding, etc.) in Carerix en verbeter jouw kandidaat-, klant- en medewerkers experience.

Vele klanten gingen je voor bekijk hier de succesverhalen: ratecard.io/success-stories

 

Koppeling Carerix

Door jouw Carerix- en Ratecard-accounts met elkaar te koppelen, ervaar je de voordelen van het verzamelen van feedback op de automatische piloot. Maak je niet druk over het vragen van feedback en/of het verzamelen van referenties, want het proces is 100% geautomatiseerd – zodat het jou geen tijd meer kost. Ben je liever in controle, en bepaal je daarom liever zelf welke contacten je vraag om feedback en/of een referentie? Handmatige imports zijn ook mogelijk. Bekijk de integratie video:

Voor informatie over de prijs en/of koppeling ga naar ratecard.io/integrations/carerix of vraag jouw contactpersoon bij Carerix.

Contactpersoon

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.