• Search, Match & Source

Recruit Robin

Met de sourcingtool van Recruit Robin kun je middels AI geautomatiseerd de beste kandidaten vinden via 7 verschillende online databases.

Kenmerken

  • De tool doorzoekt geautomatiseerd ieder uur LinkedIn, Jobbird, Nationale Vacaturebank, DeBanenSite, TechniekWerkt, Werk.nl en Intermediar.
  • Recruit Robin schiet deze direct in jouw Carerix applicatie.
  • krijg berichten wanneer er nieuwe matches zijn gevonden.

 

De gevonden kandidaten worden door Recruit Robin eerst gescreend, voordat de tool een shortlist maakt van de best passende kandidaten. Deze shortlist wordt vervolgens Carerix ingeschoten en eventueel direct gekoppeld aan de betreffende vacature. Je kunt deze kandidaten direct benaderen via de beschikbare contactinformatie.

 

Koppeling Carerix

De tool is geïntegreerd in jouw Carerix applicatie. Via de vacaturetab in Carerix kun je de gematchte kandidaten bekijken en direct zien of er kandidaten zijn gevonden op de wervingskanalen die jij al kent. De goedgekeurde kandidaten staan eveneens als match in jouw applicatie. De koppeling met RecruitRobin houdt rekening met dubbele kandidaten en slaat eventueel eerdere contactmomenten ook op.

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.