• Marketing

Sharpspring

Sharpspring is een marketing automation tool die gebruikt kan worden om leads te genereren en te beheren. Carerix is een recruitment software die helpt bij het werven en selecteren van kandidaten voor vacatures.

Koppeling Carerix

De koppeling tussen Sharpspring en Carerix maakt het mogelijk om leads die gegenereerd worden via marketingactiviteiten in Sharpspring direct door te sturen naar Carerix als potentiële kandidaten voor openstaande vacatures. Hierdoor wordt het wervingsproces geautomatiseerd en efficiënter gemaakt. Bovendien kunnen gegevens over sollicitanten in Carerix worden teruggestuurd naar Sharpspring, waardoor er meer inzicht ontstaat in de effectiviteit van marketingcampagnes.

Social Campaign Parser

Zet jij social media campagnes in of maak je gebruik van een marketing automation tool? De ‘(Social) Campaign Parser’ maakt het nu mogelijk om de leads die gegenereerd worden via bovenstaande tools direct in Carerix te parsen. Je kunt ervoor kiezen om de leads direct om te zetten naar kandidaten in Carerix of ze direct te matchen aan een vacature.

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.