• Search, Match & Source

Textkernel

Textkernel is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van semantisch zoek-, sourcing- leadgeneratie-, en matchingtools.

Kenmerken

  • Snel aanmaken van kandidaten door de automatische verwerking van cv’s met de cv parser van Textkernel
  • Vind kandidaten in je eigen- en externe databases, met de semantische zoektechnologie van CXSearch!
  • Via de tool van Textkernel, Jobfeed is het mogelijk om inzicht te krijgen in advertentie gedrag van prospects of opdrachtgevers, krijg inzicht in werving behoeften en vind de juiste vacatures voor jouw kandidaat.

 

Search!

Search! van Textkernel helpt je om de juiste kandidaten en de juiste vacatures binnen een handomdraai aan elkaar te matchen, geheel binnen de Carerix-omgeving. De slimme semantische zoektechnologie verrijkt je zoekopdracht met synoniemen en gerelateerde termen en toont je resultaten gerangschikt op relevantie zodat je je direct kunt focussen op de beste kandidaten. Ook zijn de resultaten en zoekopdracht volledig transparant: als recruiter blijf je altijd in control. Bovendien zoek je met één zoekopdracht gelijktijdig in zowel je eigen als externe databases.

De voordelen van Search!

  • Een zeer gebruiksvriendelijke interface – direct beschikbaar binnen Carerix
  • Verhoogde kans op het vinden van de meest geschikte kandidaten
  • Optie om met één zoekopdracht in meerdere databases en social media tegelijkertijd te zoeken

 

Koppeling Carerix

Textkernel is direct gekoppeld aan jouw Carerix applicatie. De parser is vanuit verschillende dossiers, zoals bijvoorbeeld het mail dossier, via het cv beschikbaar. De producten CXSearch! en Jobfeed hebben beide een tab in de vacature- en kandidatendossiers, waar vanuit je direct kunt beginnen met matchen.

Contactpersoon

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.