• Search, Match & Source

theMatchBox

Dankzij theMatchBox is het verrijken van je kandidaten-database én het matchen van kandidaten en vacatures eenvoudiger dan ooit. Wij zorgen voor de software die jou meer instroom genereert via je eigen jobsite - jij focust op de mens achter het profiel. Gemakkelijk!

Kenmerken

Assisted Matching

Dankzij 360Match kunnen Carerix gebruikers een zoekopdracht bijsturen en hun eigen accenten toevoegen. Via assisted matching kan de consultant vaardigheden toevoegen aan de zoekopdracht, het gewicht veranderen en zaken verplicht maken. Zo kan de consultant tot 30% meer uit zijn talentpool in Carerix te halen en tot 20 minuten per zoekopdracht tijd winnen. Een meerwaarde voor elke uitzender, interim of detacheerder.

Lead Generation dankzij koppeling met Jobdigger

Dankzij een uniek partnership tussen theMatchBox en Jobdigger is het ook mogelijk om kandidaten vanuit je eigen Carerix ATS in één klik te matchen met alle externe vacatures in België, Frankrijk en Nederland. Zo ontdek je automatisch nieuwe potentiële klanten die op zoek zijn naar jouw kandidaten.

Automated Matching

Dankzij theMatchBox kunnen Carerix gebruikers ook hun matching proces automatiseren. Komt er een nieuwe kandidaat terecht in het ATS, dan matched theMatchBox met de juiste vacatures. Dit matching proces wordt op maat ingepast in jouw processen en tools van andere Carerix partners.

Precisie & volledigheid

Bij matching is de precisie en volledigheid essentieel. Alleen zo zullen er voor Carerix klanten geen opportuniteiten verloren gaan bij het zoeken naar een perfecte baan of een kandidaat. Laat precision & recall nu net de USP zijn van theMatchBox.

Skill based matching

theMatchBox geeft de Carerix gebruiker volledige transparantie en inzicht waarop is gematched. Door middel van een gebruiksvriendelijke user-interface wordt duidelijk gemaakt welke skill gaps & bonus skills er zijn. Hierdoor wordt in één oogopslag en zonder het lezen van een CV de perfecte match gevonden.

Meer dan alleen matching

Met theMatchbox is ook maatwerk mogelijk zoals:

  • Koppeling met de VDAB voor het automatisch sourcen van kandidaten
  • Job search met de hoogste precisie en volledigheid op de markt
  • Candidate search
  • Automated matching binnen Carerix
  • Koppeling met jouw marketing automation tools zoals Hubspot voor job alerts
  • Verrijken van kandidaten data

 

Koppeling Carerix

De Assisted Matching module van theMatchBox is volledig geïntegreerd binnen Carerix en onder verschillende Carerix dossiers oproepbaar. Buiten de standaard integratie is er maatwerk mogelijk die aan te passen is op het gebruik van andere partner producten zoals bijvoorbeeld Jobdigger.

Contactpersoon

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.