• Mid- en Backoffice

Twinfield

Twinfield is een softwareoplossing die bedrijven helpt bij het efficiënt beheren van hun HR-boekhoudprocessen, zoals werving en selectie, onboarding, HR-analyse en rapportage. Het biedt een geïntegreerde en gebruiksvriendelijke interface waarmee bedrijven hun HR-activiteiten kunnen stroomlijnen en automatiseren.

Kenmerken

Twinfield kan worden gekoppeld met Carerix, een recruitment- en applicant tracking-systeem. Deze koppeling maakt het mogelijk om informatie tussen beide systemen uit te wisselen, waardoor bedrijven naadloos kunnen samenwerken en hun recruitmentproces kunnen stroomlijnen. Zo kunnen vacatures vanuit Carerix automatisch worden overgezet naar Twinfield, waardoor HR-managers in Twinfield de sollicitaties kunnen beheren en opvolgen. Ook kunnen sollicitaties die zijn binnengekomen in Twinfield automatisch worden gesynchroniseerd met Carerix, waardoor recruiters deze informatie in hun recruitmentproces kunnen gebruiken.

 

Koppeling Carerix

De Connector van Solid Online vormt een tussenlaag en zorgt ervoor dat Twinfield en Carerix met elkaar kunnen lezen en schrijven. Je informatiestromen lopen naadloos naar inleners, leveranciers en je interne applicaties en, indien gewenst, terug. De communicatie tussen de systemen wordt ingesteld en de vertaalslag wordt in onze Mapping-module voor je ingeregeld. Hierdoor worden gegevens direct correct doorgeschoten voor verdere afhandeling. Solid Online zorgt voor het onderhoud op de koppeling. Als er iets wijzigt binnen een softwarepakket, blijft de koppeling dus automatisch up-to date. De koppeling is nu schaalbaar en toekomstbestendig. Het koppelen van je Carerix omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig!

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.