• Multiposting
  • Search, Match & Source

VDAB

VDAB is een Vlaamse overheidsorganisatie die werkzoekenden ondersteunt bij het vinden van werk. Hun software is gericht op het aanbieden van online vacatures en het bieden van opleidingen en trainingen om de vaardigheden van werkzoekenden te verbeteren.

Kenmerken

  • Gebruiksvriendelijkheid: De VDAB-software is ontworpen om gemakkelijk te navigeren en te gebruiken, waardoor werkzoekenden snel de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.
  • Aanpasbaarheid: De software biedt gepersonaliseerde aanbevelingen voor vacatures en opleidingen op basis van de voorkeuren en ervaring van de gebruiker.
  • Toegankelijkheid: De software is toegankelijk via verschillende apparaten, zoals computers, smartphones en tablets, waardoor werkzoekenden op elk moment en vanaf elke locatie vacatures en opleidingen kunnen bekijken en solliciteren.

 

Koppeling Carerix

Via de Social Browser van Carerix is het mogelijk om via een extensie te zien of de betreffende kandidaat al in Carerix staat. Ook is het mogelijk om via een Multiposter jouw vacatures direct naar VDAB de publiceren.

Contactpersoon

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.