• Whatsapp, SMS, telefonie & VoiP

WhatsApp

WhatsApp is het snelste communicatiekanaal tijdens het recruitment proces. Alle WhatsApp conversaties start je direct vanuit Carerix, één op één of met meerdere kandidaten tegelijk.

Kenmerken

Meer dan de helft van de communicatie met een kandidaat vindt tegenwoordig plaats via WhatsApp. En via WhatsApp gaat het lang niet alleen maar over hoe de vakantie of het weekend was van de kandidaat, maar vooral over wanneer hij langs kan komen voor een gesprek, hoeveel hij kan verdienen en wanneer hij kan beginnen. Super waardevolle informatie, die nu alleen op de telefoon staat van de betrokken recruiter. Door in te loggen in Carerix ben je automatisch verbonden met de WhatsApp Inbox en stuur en ontvang je WhatsApp berichten direct in Carerix. Volledig en AVG proof.

En dat is nog lang niet alles. Wil je weten wanneer je kandidaten beschikbaar zijn, een job alert versturen of de preselectie voor een vacature starten? Met de WhatsApp functie van Joboti verzend je berichten naar meerdere kandidaten tegelijk, of verzend je berichten automatisch op de momenten dat jij wilt. De virtuele assistent van Joboti reageert en registreert de antwoorden naar bruikbare gegevens in Carerix. Wel zo makkelijk en snel.

 

Koppeling Carerix

  • WhatsApp Smart Inbox laat je direct vanuit Carerix appen met kandidaten en contactpersonen én alle conversaties worden automatisch opgeslagen.
  • Met de WhatsApp functie van Joboti verzend je berichten naar meerdere kandidaten tegelijk, of verzend je berichten automatisch op de momenten dat jij wilt. Bijvoorbeeld om kandidaten te vragen of beschikbaar zijn of geïnteresseerd in een specifieke vacature.
  • Alle WhatsApp conversaties zijn van elkaar over te nemen en te delen. Zo ben je altijd op de hoogte, ook als een collega ziek is of met verlof.
  • Alle WhatsApp communicatie wordt AVG-proof opgeslagen in Carerix.

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.