• Website integratie

WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS (Web Content Management Systeem). Het is een open systeem dat door vele Webbouwers en Web Agencies gebruikt wordt om websites te realiseren. Heb je een WordPress website maar is deze niet gekoppeld aan Carerix, dan kan jouw Webbouwers of Web Agency met behulp van de WordPress plugin op eenvoudige wijze jouw vacatures zichtbaar maken op je website.

Kenmerken

Heb je een WordPress website maar is deze niet gekoppeld aan Carerix, dan kan jouw Webbouwers of Web Agency met behulp van de WordPress plugin op eenvoudige wijze jouw vacatures zichtbaar maken op je website.

 

Koppeling Carerix

WordPress plugin

Met de Carerix WordPress plugin is het mogelijk een volwaardige integratie te maken zodat jouw vacatures op de juiste wijze binnen jouw WordPress CMS kunnen worden getoond. Dit vergt wel ervaring met WordPress en HTML.

De WordPress plugin geeft je de mogelijkheid om op professionele wijze vacatures te integreren in (WordPress) website. De WordPress plugin biedt diverse configuratiemogelijkheden die passen in je bestaande WordPress website. Uitgangspunt van de WordPress plugin is eenvoud bij het inrichten van jouw vacaturepagina. Wil je uitgebreidere mogelijkheden of heb je hogere volume in vacatures die je wilt publiceren, dan adviseren wij de Carerix REST Api.

Voor enkele voorbeeldwebsites die gerealiseerd zijn met de WordPress plugin zie onderstaande links. Opmerking, alleen de vacature pagina’s bevatten de WordPress plugin functionaliteit, de overige pagina’s zijn generieke WordPress functionaliteit en thema’s:

Bekijk de demo website waar de plugin geïmplementeerd is: plugin.carerix.com
Op deze demowebsite staat ook meer informatie over de WordPress plugin met onder andere aanbevolen plugins.

Technische documentatie over de plugin
Technische documentatie en Download Plugin

Gerelateerde integraties

Gerelateerd nieuws

Vraag meer informatie aan

Meer weten? Neem dan contact met ons op  voor meer informatie.