Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Whitepaper Kengetallen

80 Procent van de werkgevers in Nederland werkt met grote regelmaat samen met werving- en selectiebureaus. De reden van de samenwerking kan per organisatie verschillen, het einddoel is daarentegen overal hetzelfde: het invullen van een openstaande positie.

Om de samenwerking tussen werving- en selectiebureaus en organisaties te stimuleren en te optimaliseren, heeft Carerix, opdrachtgever voor deze rapportage, Intelligence Group gevraagd inzage te geven in hoe werving- en selectiebureaus hun dienstverlening beter kunnen afstemmen op de markt. Dit vindt Carerix belangrijk omdat werving- en selectiebureaus behoren tot hun belangrijkste klanten. Om tot deze inzichten te komen heeft Carerix extra vragen laten meelopen in het onderzoek naar Recruitmentkengetallen 2013. Aan dit onderzoek hebben recruitment professionals meegedaan uit zowel de profit als non-profit sector. In totaal 164 organisaties meegedaan aan het onderzoek1.

Naast inzage in hoe werving- en selectiebureaus hun dienstverlening beter kunnen afstemmen op de markt geeft dit rapport inzicht in hoeveel werkgevers het recruitmentproces volledig geoutsourced hebben (RPO) en wie hier voor open staan. Tot slot krijgt de lezer inzicht in hoe werving- en selectiebureaus zich onderscheidend kunnen positioneren en op welke punten werving- en selectiebureaus dienen te excelleren willen zij de ideale strategische partner worden.

Namens Intelligence Group en Carerix, veel leesplezier toegewenst.

Lees meer nieuws