Klantcases

Carerix is gebouwd op de juiste fundamenten en kan jouw specifieke wensen ondersteunen. Nu en in de toekomst. Lees hier de verschillende Klantcases.

Wat onze klanten zeggen

Carerix is binnen Randstad een ‘proven technology’ en wordt reeds gebruikt in 12 andere Randstad Operating Countries. Hierdoor profiteren wij van de best practices uit die verschillende landen.

De belangrijkste redenen om voor Carerix te kiezen zijn de beschikbare en toekomstbestendige technologieën, integratiemogelijkheden en de user experience. Carerix is een prettige omgeving voor onze consultants omdat alle relevante informatie in één scherm wordt getoond. Daarbij zijn wij ook in staat om de juiste stuurinformatie te genereren richting onze decision makers.

The Adecco Group België maakt reeds enkele jaren gebruik van Carerix als primaire tool voor de brands Modis, XPE, Spring, Badenoch & Clark, euro engineering en 3W. Omwille van onze uitdagende business structuur hadden we nood aan een flexibele en “tailor made” tool, welke we vonden in Carerix.

Doorheen de jaren is de tool met onze business mee gegroeid en kunnen we bouwen op een solide structuur, volledig afgestemd op onze noden. Dankzij de beschikbare rapportering is het mogelijk om onze activiteiten nauwgezet op te volgen en snel bij te sturen waar nodig.

De tool is zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en gemakkelijk te koppelen aan externe tools wat de mogelijkheden oneindig maakt!

Bij VNOM vinden wij efficiëntie en kwaliteit ontzettend belangrijk. Daarom zijn wij continu bezig met het verbeteren en versnellen van onze processen. Overzichtelijke werkprocessen zijn daarvoor ontzettend belangrijk. Door het gebruik van Carerix hebben wij onze processen inzichtelijk gemaakt en kunnen wij efficiënt blijven handelen en kwaliteit garanderen.

Binnen VNOM maken wij allemaal gebruik van Carerix. Wij hebben Carerix zo ingericht dat onze consultants in één oogopslag zien welke taken en verantwoordelijkheden bij hen horen. Daarnaast zijn kandidaten makkelijk te vinden én is het systeem overzichtelijk ingedeeld. De tools die Carerix biedt, zijn inmiddels een kenmerkend onderdeel van onze werkprocessen binnen VNOM.

Onze groei vereiste een beter front office pakket. We hebben in die tijd heel erg goed de markt onderzocht van welk systeem, maar ook welke organisatie past goed bij ons om ons die volgende stap weer verder te laten brengen.

We hebben onze medewerkers gevraagd, eigenlijk zelfs de beslissing bij hun gelaten. Elk systeem is zo goed als de gebruiker die er mee werkt, dus op het moment dat de gebruiker er niet in gelooft en een eigen werkwijze krijgt dan is het systeem, hoe goed het ook is, bij voorbaat al verloren.

Een belangrijk aspect binnen de dienstverlening van Sterksen is de samenwerking met Carerix. Sterksen is al sinds 2008 klant van Carerix, en al bijna 15 jaar dé motor waarin alle kandidaat processen worden gemanaged.

Als specialist op gebied van technisch personeel hadden wij al veel ervaring met verschillende CRM systemen. Carerix is voor ons een perfecte partij omdat het systeem eenvoudig zelf is aan te passen en in te richten naar onze wensen.

Mochten wij er niet zelf uitkomen dan krijgen wij direct hulp van de professionals van Carerix. Wij vinden Carerix een uitstekende partij en zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Door de inzet van Carerix zijn onze consultants, recruiters en de ondersteuning in staat om zich volledig te richten op hun core business: het verbinden van vraag en aanbod. Wij ervaren Carerix als een prettige en professionele partij om mee samen te werken

Door de implementatie van Carerix in combinatie met de bijbehorende werkenbij pagina’s zijn wij in staat ons werving & selectie proces binnen de hele groep te structureren. Goede kandidaten gaan niet meer verloren, de processen binnen de verschillende BV’s zijn vereenvoudigd en het systeem is AVG proof. Door de zeer professionele begeleiding van een van de business consultants en de flexibiliteit van het systeem was de implementatie, ondanks het werken vanuit een thuiswerk situatie, snel en efficiënt gerealiseerd binnen de gestelde deadlines.

Het systeem van Carerix is gebruikersvriendelijk, overzichtelijk en kan zo ingericht worden dat het aansluit bij de processen die recruiters van Essent inzetten om talent uit de markt te halen. Daarnaast is de koppeling met onze Werken-bij site zeer stabiel

Met Carerix zijn we in staat om inzichten te krijgen in de kwaliteit van onze dienstverlening en op basis daarvan strategische besluiten te nemen.

Deze flexibiliteit in combinatie met de automatiseringsmogelijkheden heeft ervoor gezorgd dat wij ons onboardingsproces met ruim 70% hebben weten te verlagen

Dankzij Carerix zijn we in staat om snelle groei en een hoog kwaliteitsniveau hand in hand te laten gaan. Onze consultants, recruiters en de administratie zijn dankzij Carerix in staat om zich maximaal te focussen op hun kerntaken. Op deze manier wordt prioriteiten stellen makkelijker en tijdsverlies beperkt.

Benieuwd hoe onze oplossing voor jou werkt?

Vraag een demo aan en zie hoe Carerix voor jou werkt. Op basis van jullie workflow en werkprocessen en onze ruime ervaring geven wij jou een gepersonaliseerde demo. Ook nemen we je mee in de technologische ontwikkelingen rondom recruitment.