Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Zomeractie Tot 4 maanden gratis toegang tot Jobdigger Insights
Doe mee

Meer inzicht in de markt met de juiste arbeidsmarktdata

Met deze warme temperaturen is de zomer in volle gang. Wil jij ook meer tijd over houden om van deze mooie zomer te genieten? Maak dan nu gebruik van onze zomeractie en krijg meer inzicht in de markt met de juiste arbeidsmarktdata. Met behulp van Jobdigger kun jij dagelijks tijd besparen in je wervingsproces doordat we je leadgeneratie én marktanalyse bieden, volledig geïntegreerd in je Carerix applicatie.

Wil je meer leads genereren of met het juiste inzicht de manier vinden om de arbeidsmarkt en kandidaat beter met elkaar te matchen? Met de Jobdigger zomeractie krijg je tot 4 maanden gratis toegang tot Jobdigger Insights. De actie geldt tot en met 31 augustus 2020.

De voordelen van Jobdigger Insights

Met Jobdigger Insights krijg je direct inzicht in het aantal geplaatste vacatures binnen een bepaalde regio, sector of beroepsgroep én zie je welke organisatie relevante vacatures voor jou uit heeft staan. Deze informatie kun jij direct inzetten voor een sterke strategie en marktpositie.

  • Krijg meer inzicht in de arbeidsmarkt van jouw sector, regio of markten/focusprofielen
  • Ontvang dagelijks automatisch updates en inzicht in je eigen klanten, prospects en concurrenten
  • Genereer binnen enkele klikken interessante leads
  • Blijf per e-mail op de hoogte van potentiële opdrachtgevers of bestaande klanten
  • Direct actueel inzicht in de gevraagde skills voor kandidaten door een bedrijf en passende skills bij een functie en/of beroep
Meer weten over Jobdigger?

Jobdigger is een dashboard dat via meerdere snelkoppelingen in de Carerix omgeving gebruikt kan worden. Jobdigger verzamelt big data voor bemiddelaars, recruiters en loopbaanprofessionals en maakt hiermee de gehele online arbeidsmarkt direct inzichtelijk en analyseerbaar. De verzamelde big data zijn vacatures, afkomstig van het gehele Nederlandse web.

Meer over Jobdigger >>

Maak nu gebruik van de zomeractie

Wil je de voordelen van Jobdigger Insights graag zelf ervaren? Neem dan contact op met jouw Customer Success Manager en maak gebruik van de zomeractie.

De voorwaarden

  • De actie gaat in vanaf moment van activatie van jouw abonnement: hoe eerder je een licentie aanschaft, hoe langer je van de actie profiteert
  • Betaal op het moment van aankoop voor 12 maanden en ontvang tot wel 16 maanden toegang tot Jobdigger Insights
  • Je kunt gebruik maken van de zomeractie tot en met 31 augustus 2020

Wil je graag meer weten over wat deze producten precies voor jou kunnen betekenen en advies in welk product passend is? Je persoonlijke Customer Success Manager helpt je hier graag mee!

Geinteresseerd? Ontvang meer informatie